Cum să porți puloverul pe gât. 25 de ținute în care să-l incluzi

Călduroase, practice și confortabile, puloverele pe gât nu pot lipsi din garderoba ta de iarnă.
Se potrivesc cu atât de multe piese și este extrem de ușor să le incluzi în numeroase ținute încât este o pierdere majoră dacă nu le-ai descoperit încă. Iată câteva idei de ținute în care să incluzi puloverele pe gât:

Pulover pe gât și fustă


Fie că preferi fustele lungi vapoaroase, fie că îți plac cele strânse pe corp, din piele, puloverul pe gât este piesa care le poate completa perfect. Dacă îl porți cu o fustă vaporoasă și lungă, lasă puloverul pe deasupra, iar dacă îș porți cu una scurtă, nu uita să-l bagi în pantaloni. Este un truc simplu care îți pune talia în evidență.
Pentru un contrast interesant, poartă puloverul pe gât cu o fustă de vară sau deasupra unei rochii subțiri. 

Citește și: Ce poartă fashionistele acasă? 35 de ținute frumoase și confortabile

Poartă un pulover pe gât sub o cămașă


O variantă ideală de a crea o ținută stratificată este aceea de a purta un pulover pe gât sub o cămașă. Este un truc simplu și trendy, care te va ajuta să obții o ținută călduroasă și în același timp foarte interesantă. Alege un pulover cu împletitură subțire, de tip helancă. 

Pulover pe gât și pantaloni din piele


Puloverele supradimensionate, tricotate masiv, se potrivesc perfect cu pantalonii strâmți din piele.
Creează un contrast de volum și textură care echilibrează perfect ținuta. Asociază cu un palton clasic și o pereche de botine în stil piele de șarpe pentru a crea un look sofisticat.

Pulover pe gât și jeanși cu talie înaltă


O ținută cât se poate de simplă și confortabilă, care are și unele avantaje ce nu pot fi trecute cu vederea. Alege un pulover pe gât din material subțire și asociază-l cu o pereche de jeanși cu talie înaltă. Nu uita să bagi puloverul în pantaloni în partea din față. În acest fel vei crea iluzia unor picioare mai lungi și vei părea mai înaltă. 

Ținută monocromatică cu pulover pe gât


Este foarte simplu să obții o ținută monocromatică de iarnă.
Ai nevoie de un pulover și pantaloni în aceeași nuanță, iar outfit-ul tău este gata! Pentru acest sezon, optează pentru culori neutre și nuanțe delicate precum bej, camel, roz pal sau tonuri de maro și cărămiziu. 

Pulover supradimensionat și jeanși skinny sau colanți


Puloverele supradimensionate și pantalonii mulați merg de minune împreună. Diferența de volum echilibrează perfect ținuta, care poate fi adaptată în funcție de momentul zilei sau eveniment. Dacă o asociezi cu pantofi cu toc înalt și un clutch ai creat un look sofisticat de seară.

Pulover pe gât și rochie elegantă


Poartă un pulover pe gât tricotat fin sub o rochie de seară cu bretele subțiri pentru a crea un look interesant și nonconformist.
Este un truc la care fashionistele apelează frecvent pentru a purta rochiile furou și în sezonul rece sau pentru a include rochiile elegante în ținute de zi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod