Ce să porţi ca să ai un look minimalist, dar sofisticat? 20 de outfituri pentru vară

Combinaţiile simple, dar de efect sunt cele care te vor ajuta să obţii un look clasic, minimalist, dar în acelaşi timp sofisticat şi în trend.

Piesele vestimentare simple combinate corect pot să confere un look impecabil. Dacă adori stilul minimalist care mizează pe culorile primare, fără un exces de accesorii atunci te vei regăsi imediat în aceste ţinute recomandate.

Stilul minimalist se centrează pe forme simple, culori monocrome, iar accesorizearea rămâne una foarte simplă, fără să iasă în evidenţă. Prin asocierea unor piese care se potrivesc perfect poţi să obţii o ţinută în aparenţă simplă, dar va avea un mare impact.

Dacă nu eşti mare pasionată de modă şi nu îţi permiţi să cumperi o mulţime de haine, inspiră-te din aceste combinaţii şi optează pentru piese basic pe care le poţi mixa cu ceea ce ai în garderobă.

O ţinută simplă, monocromă sau uni va avea mereu un efect puternic şi-ţi va conferi un look minimalist, dar sofisticat în acelaşi timp.

Pantalonii culottes, bluzele simple sau vaporoase albe, tricourile albe, pantalonii ţigaretă, cămăşile lejere în dungi, maiourile albe/negre satinate, fusta conică mai casual, rochiile simple elegante sau casual sunt câteva dintre piesele pe care dacă le ai în garderobă poţi să obţii un look minimalist foarte interesant.

Iată câteva fotografii din care te poţi inspira ca să faci cele mai bune combinaţii pentru a obţine un look minimalist, sofisticat!


Foto: pinterest.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod