Idei de ţinute cu pantaloni scurţi. Cele mai bune 30 de combinaţii!

Pantalonii scurţi sunt o piesă de rezistenţă în sezonul călduros. În funcţie de modul în care alegi să-i porţi, pantalonii scurţi pot să te ajute să obţii o ţinută stylish şi trendy.

Din blugi, bumbac, in, cu flori, în dungi sau într-o singură culoare, pantalonii scurţi pot să fie integraţi cu uşurinţă în ţinutele tale. Ei sunt foarte versatili, mergând de minune cu tocuri, platforme, dar şi sneackerşi. În funcţie de croiala pantalonilor şi de modelul lor, precum şi de topul ales, poţi să obţii un look interesant fie el mai sport, chic sau chiar elegant.

Tot ce trebuie să faci este să îndrăzneşti să îmbraci pantalonii scurţi care te avantajează şi să te inspiri din ţinutele recomandate pentru a găsi cea mai bună combinaţie pentru tine.

Pantalonii scurţi din blugi se combină perfect cu un top în dungi, alb, unul cu multe volane şi umerii goi, cu o cămaşă albă boyfriend împreună cu o pălărie din paie, fiind o ţinută perfectă pentru vacanţă.

De asemenea, pantalonii scurţi din bumbac poţi să-i duci într-o zonă casual combinându-i cu sandale joase sau sneackerşi, dar şi să obţii ţinute mai elegante atunci când îi asociezi cu tocuri, sacou sau bluze/cămăşi lejere.

Accesoriile pe care le foloseşti pot să transforme o ţinută simplă în una de efect, astfel că un colier statement, unul edgy (usor rock’n’roll şi vintage) sau unul foarte lung sunt perfecte pentru o ţinută casual chic.

Foto: pinterest.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod