"Tinerețe fără bătrânețe” - o campanie de informare Ropharma

Tinerețea este simbolul sănătății și al frumuseții interioare și exterioare, însă și îmbătrânirea este un proces normal, genetic.
Totusi, aici intervin mai mulți factori care pot modela într-un fel sau altul procesul de îmbătrânire, îl pot încetini sau accelera. Drept urmare, Ropharma a lansat campania ,,Tinerețe fără bătrânețe”, prin care își propune să  informeze asupra măsurilor care pot preveni sau atenua aceste semne.

Indiferent de vârstă, dorința de a fi sănătos și de a arăta cât mai bine este una dintre priorități. Păstrarea sănătății și a frumuseții presupune un ritual aparte care să fie inclus în rutina zilnică, pornind de la administrarea unor suplimente alimentare care să revitalizeze organismul, până la hidratarea pielii și recăpătarea elasticității acesteia.
Îmbătrânirea prematură este, în realitate și în bună măsură, o problemă progresivă provocată de deficiențe. Ea începe la maturitate, crește la vârsta mijlocie și face un salt uriaș după 50 de ani. Partea bună este că se poate preveni și corecta într-o uimitoare măsură, conservând și recâștigând tinerețea și vitalitatea, dar și mărind durata de viață.

Menținerea unei alimentații echilibrate și consumul fructelor nu oferă întotdeauna aportul necesar de vitamine și antioxidanții de care organismul are nevoie pentru întărirea imunității și pentru a-și păstra prospețimea în orice moment.
Detoxifierea este o altă procedură care are menirea de a contribui la menținerea tinereții, iar aceasta poate fi susținută de spirulină. De asemenea, aceasta are și alte efecte benefice, precum sprijinirea sistemului cardiovascular și protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.  Spirofit este un un supliment alimentar de la Ropharma care are în compoziție spirulină, o algă cu un conținut sporit de proteine. Aceasta este o puternică combinație de substanțe esențiale pentru organismul uman, unele dintre ele fiind extrem de rare și neîntâlnite în hrana vegetală, oferind avantaje nutritive unice.

În plus, resveratrolul este recunoscut ca fiind cea mai puternică substanţă antioxidantă cunoscută până în prezent, care are efecte benefice pentru organism mai mari de 50 de ori decât Vitamina E, de 20 de ori decât Vitamina C şi de 5 ori decât beta-carotenul.
Deşi se găseşte în destul de multe fructe (struguri negri, afine, coacăze, mure, prune), consumul ocazional este insuficient pentru a asigura necesarul de antioxidanţi de care organismul are nevoie. Resveravit, supliment alimentar produs de Ropharma asigura organismului o protecţie eficientă şi de durată. Suplimentele Spitofit și Resveravit pot fi găsite în farmaciile din toată țara sau online pe: www.ropharma-healthcare.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod