Ce accesorii vei purta in vara aceasta?

Toate produsele pe care ti le propunem pentru sezonul estival se pot purta atat in concediu, cat si in restul timpului. Nu stiu de ce, insa, cand le-am vazut gandurile mele au zburat spre zilele de vacanta... Poate fiindca accesoriile despre care vorbim sunt atat de nostime, au culori atat de vii si stralucitoare, incat astfel am ajuns sa fac aceasta conexiune. Cine poate sti? Tu, bineinteles, cand iti vei pregati bagajul!

Din bagajul pentru concediu nu poate sa lipseasca tocmai geanta pentru plaja. Este bine ca aceasta sa fie cat mai incapatoare - nu de alta, dar vei avea nevoie de multe obiecte, chiar daca primul impuls ar fi sa sustii ca nu-ti trebuie decat prosopul si lotiunea de protectie.


The Body Shop iti recomanda geanta Bag for Life. Pe langa utilitatea sa, vei face implicit si o fapta buna; profitul obtinut din vanzarea acestei genti merge la fundatie Children on the Edge, care desfasoara programe in beneficiul copiilor marginalizati din toata lumea, inclusiv in Romania, unde a si fost infiintata in 1990. Este disponibila la pretul de 12,50 RON.

Indiferent daca esti la munte sau la mare, in zilele de vara cerul are de cele mai multe ori o superba nuanta azurie... In aceasta situatie, de multe ori se potrivesc nuantele neutre, ideale pentru a-ti pune infatisarea in valoare.
Nu vei gresi daca vei alege un accesoriu discret, dar in acelasi timp nostim si elegant. De exemplu, un colier de la Avon, care nu contine nichel, deci nu vei risca vreo alergie si care este disponibil la pretul de 44,99 RON.

Meteorologii ne "ameninta" la unison ca vom avea parte de una dintre cele mai calduroase veri ale ultimilor ani. La ce te duce cu gandul acest lucru? Da, ai dreptate - ar trebui sa-ti protejezi capul de caldurile extreme, si in consecinta iti propunem o palariuta extrem de simpatica, rosie cu buline albe, de la Meli Melo, care costa 99 RON. Stii, desigur, ca imprimeul cu buline reprezinta una dintre cele mai puternice tendinte ale sezonului, nu-i asa?

Tot la capitolul acesta, daca vrei sa-ti prinzi parul (si in mod sigur vei dori, nimeni nu prea poate suporta parul liber in zilele fierbinti, oricat de feminin si de interesant ar fi), poti opta pentru bentitele puse la dispozitie tot de Meli Melo.
Dincolo de caracterul lor practic, sunt foarte simpatice si iti vor conferi o imagine interesanta, de femeie-copil. Le gasesti la pretul de 9,99 RON/ bucata.

Razele soarelui sunt necrutatoare, si acuitatea vizuala ar fi perturbata... in absenta ochelarilor de soare. Accessorize iti pune la dispozitie o varietate bogata de modele, din care iti recomandam unii cu lentile maronii si rame foarte subtiri, dar confortabile si sigure. Ii gasesti la pretul de 165 RON.

Si tot Accessorize sunt cei care iti recomanda o pereche de slapi intr-o nuanta foarte agreata (ciclamen), comozi si foarte usor de asortat.
Ai toate premisele unei vacante perfecte si... colorate!




 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucica pe 26 Oct 2008, 19:15
    accesorii

    nu miplace nimic

    0
    0

  • mony pe 12 Mar 2008, 19:42
    va multumesc

    imi place ca ma pot orienta dupa voi in fiecare sezon Va multumesc!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod