Sclipiri metalice de sezon

Pe langa elementele in voga ale sezonului, cum ar fi imprimeurile florale, culorile foarte vii sau bulinele, o alta tendinta si-a castigat un binemeritat loc pe catwalk, inscriindu-se printre preferintele tuturor designerilor. Este vorba despre asa numitul trend "metalic", mai usor de asortat decat ar parea si se poate aborda inclusiv pentru tinutele de zi, daca se omit cateva accesorii.

Pentru ca tot vorbeam despre tinutele de zi, iata o posibila varianta, in tonuri de gri si deci foarte adecvata pentru a merge la birou.
Alege o bluza cu dungi orizontale si o fusta cu buline. In ceea ce priveste accesoriile, poti opta atat pentru unele de culoare gri, cat si pentru unele albe.

Este recomandabil ca geanta sa fie de dimensiune medie, asadar nu foarte mare - intrucat asocierea cu imprimeul cu buline ar face ca intreaga tinuta sa para prea "incarcata".

Tot pentru birou, poti alege o rochie dreapta, din material vaporos de culoare gri, cu o foarte interesanta aplicatie la baza gatului si la maneci. Se potriveste de minune cu o poseta din piele maronie si cu sandale romane - alt accesoriu care nu ar trebui sa-ti lipseasca in vara aceasta.

Si totusi, sa nu uitam ca luciul metalic este destinat in mare masura tinutelor de ocazie...
O rochie de culoare gri-argintiu, purtata cu o eventuala jacheta alba si asortata cu o poseta alba din piele lacuita si sandale argintii - iata "reteta" sigura a unei tinute perfecte si in tendinte.

Tot pentru tinutele de seara, dar de data aceasta o sugestie destinata femeilor mai indraznete si increzatoare in sine. O jacheta din matase naturala de culoare neagra, cu o croiala gen kimono, stransa in talie si purtata peste o bluza de un roz pal. Pantalonii sunt obligatorii, recomandandu-se un gri pal, iar pantofii vor fi negri si cu tocul inalt.
Ideal ar fi sa nu omiti ochelarii de soare, ce vor desavarsi aspectul tau, prin excelenta chic...

O recomandare pentru tinuta de cocktail poate fi urmatoarea: pantaloni drepti, o camisola argintie si sandale cu tocul inalt. Este un exemplu perfect pentru situatiile cand nu ai timp sa mai treci pe acasa pentru a-ti schimba tinuta. In definitiv, intr-o geanta supradimensionata incap de minune sandalele si eventual camisola, nu-i asa?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod