Bella Hadid a purtat o rochie Versace din anul 1987 pe covorul roșu de la Cannes

Bella Hadid a ales o piesă vintage pentru prima sa apariție la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

Supermodelul în vârstă de 25 de ani a purtat în prima zi la Cannes nu una, ci două ținute vintage Versace, recomandate de stilistul vestimentar al celebrităților, Law Roach.

Citește și: Naomi Campbell nu îmbătrânește. Supermodelul a făcut senzație la Cannes, la o zi după ce a împlinit 52 de ani


La vizionarea filmului „The Innocent (L'Innocent)”, Hadid a purtat o rochie neagră cu umerii goi, decorată cu peplum voluminos în jurul taliei, în formă de fundă. Ea a completat look-ul cu o pereche de pantofi stiletto din catifea, cu fundă, și a accesorizat cu o pereche de cercei Chopard.

Potrivit Vogue, rochia a fost creată de Gianni Versace în anul 1987 pentru opera „Salome” , pusă în scenă la Teatro alla Scala.


Bella a fost cât se poate de încântată de rochia vintage și a postat pe Instagram o serie de imagini din culisele evenimentului.
„Îți mulțumesc pentru toate rochiile uimitoare din arhiva ta pe care mi le-ai împrumutat mie și lui @luxurylaw, @donatella_versace! Sper să vă fac întotdeauna mândri pe tine și Gianni”, a scris ea în postare, adăugând un emoji negru în formă de inimă.


În seara aceleiași zile, supermodelul a participat la Cina Aniversară de la Cannes purtând o altă rochie Versace vintage, dar de această dată mult mai recentă, din colecția pentru toamna 2001.

Ea a ales tot o rochie neagră, dar cu un decolteu de tip V foarte adânc și un detaliu din piele de culoarea coniacului în zona taliei. Și de această dată a accesorizat ținuta cu bijuterii Chopard.


Nu este prima dată când Bella Hadid face senzație pe covorul roșu de la Cannes. Supermodelul a purtat de-a lungul anilor piese spectaculoase, care au adus-o de fiecare dată în centrul atenției.


Anul trecut, Bella a participat la vizionarea filmului „Three Floors” într-o rochie Schiaparelli Haute Couture, creată de designerul Daniel Roseberry.
Deși rochia avea pernuțe proeminente în zona umerilor și o croială strânsă pe corp, decolteul a fost cel care a atras toate privirile. Rochia era decupată complet în zona pieptului, iar modelul și-a acoperit sânii cu un colier masiv în formă de bronhii.

La ediția din 2016 a Festivalului de Film de la Cannes, când avea 19 ani, Hadid a purtat o rochie roșie din mătase cu o crăpătură până la șold, o creație Alexandre Vauthier.


Iar în 2017 și-a făcut apariția pe covorul roșu la gala amFAR, din cadrul festivalului de la Cannes, purtând fără sutien o rochie complet transparentă cu aplicații strălucitoare, o creație Ralph & Russo Couture.


La începutul acestui an, supermodelul în vârstă de 25 de ani a vorbit într-un interviu pentru publicația WSJ despre problemele de sănătate mintală cu care se confruntă.

Întrebată cum își alege ținutele în fiecare dimineață, Hadid a spus că nu a mai avut un stilist de mult timp, de aproape doi ani.
Ea a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală care au făcut ca și cele mai simple obiceiuri să i se pară dificile.

„Era cu adevărat complicat pentru mine să ies din casă, să aleg ce haine să port, în special din cauza anxietății provocate de faptul că paparazzii erau afară”, a declarat modelul, citat de People.

După ce a învățat să facă față anxietății și altor probleme legate de sănătatea mintală, Hadid spune că a început să își accepte stilul vestimentar și să poarte ținute care o fac fericită.

„În ultimul an a fost foarte important pentru mine să învăț că și atunci când oamenii vorbesc despre stilul meu, fie că le place sau nu, nu contează, pentru că este stilul meu. Când ies din casă dimineața, mă gândesc: 'Ținuta aceasta mă face fericită? Mă simt bine în aceste haine și mă simt confortabil?'”, a spus Bella.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod