Barometrul modei

Fiecare sezon isi face intrarea magistrala alaturi de tendintele sale, insa, pe masura ce trec lunile, in moda se petrece o tranzitie subtila, aproape imperceptibila pentru unochi neavizat, de la un anotimp la altul. Cu toate ca afara este zapada, barometrul modei se incinge, iar tendintele primavaratice isi fac loc in viata noastra, incet si sigur. Ele inlocuiesc in garderoba si preferintele noastre hainele calduroase cu unele mai calde... si mai vesele.

Adoram... curelele

Dieta lunii ianuarie nu a decurs dupa cum ai planuit? Nu-i nimic... Atata timp cat exista curele care iti reduc optic din circumferinta taliei, vei scapa "ca prin urechile acului" de nemultumirile legate de forma ta fizica.Intre timp, frecventeaza sala de fitness si poarta curelele, in stil clasic, pe sold si de ce nu, avand catarama la spate!

Iubim... esarfele

Atat esarfa, cat si "fratelei ei mai mare" - fularul, sunt foarte iubite in luna februarie... De ce? Sunt un accesoriu caredaca este bine asortat aduce un plus de stil oricarei tinute. Acestea pot fi colorate asemeni curcubeului, pot avea texturi matasoase si moi si (prioritar) - iti tin de cald...

Ne plac... printurile florale

Daca inca nu ne putem afisa cu rochite cu imprimeuri florale si ochelari de soare cu rame groase, putem totusi sa ne "piperam" stilul cu un pic de primavara purtand o poseta sau o bluza cu impriemeuri florale. Poate iti vei etala chiar un sacou inflorat de anul trecut...

Imbratisam... stilul glamour

Satin, culori metalice si cristale Swarovski -elementele de baza pentru stilul glamour, de care se pare ca nu vom "scapa" asa de usor. Abandoneaza-ti incaltamintea cu talpa plata in favoarea unui toc stiletto, asorteaza-ti bijuterii impozante si gata! Esti o diva!

Purtam... brose

Brosele in luna februarie se gasesc pe acea "muchie de cutit". Inca le purtam, deoarece sunt in ton cu majoritatea tinutelor pentru vreme rece, dar deja ni se pare ca sunt unaccesoriu pretentios. Moda diafana a primaverii isi face din ce in ce mai simtita prezenta in starea noastra de spirit.

Nu ne mai place... talia foarte joasa

Blugii cu talia foarte joasa, atat de iubiti de femeile cu abdomen impecabil... si nu numai, inca se pastreaza in preferintele designerilor. Ce s-a schimbat? Lenjeria"la vedere", dezvaluita de pantalonii cu talie foarte joasa, este deja considerata inestetica. Asa ca daca optezi pentrupantaloni cu talie josa, acorda atentie acestui detaliu si poarta o pereche de boxeri.

Nu ne accesorizam... cu bratari fantezie

Pareau o idee atat de stralucita la vremea lor, insa alaturi de tinutele "lady-like" sunt copilaroase si... inutile. Renunta la bratarile fantezie in favoarea unor bijuteriisimple, eventual pretioase si... de efect.

"La revedere"... cizme de cowboy

Look-ul "texan" in aceasta perioada trans-sezoniera nu mai pare pe placul nimanui... In sezonul cald, stilul nostalgic al Rivierei Franceze va domina atat magazinele cat sigarderoba ta. La un asemenea stil, cine si-ar asorta cizme de cowboy?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod