Autumn Collection - spectacolul tendintelor

Miercuri, 21 septembrie 2005, Plaza Romania a reunit, in premiera, cele mai in voga branduri internationale de moda in cadrul show-ului eveniment: Autumn Collection - un spectacol "in doua acte" dedicat celor mai noi tendinte ale modei de toamna - iarna 2005 - 2006.

Casele de moda care au defilat in prima seara a Autumn Collection au lansat noul trend de toamna si le-au aratat consumatorilor de moda care sunt cele mai recente tendinte pe piata internationala.

Seara de deschidere a evenimentului a prezentat propunerile pentru acest sfarsit de an ale brandurilor Lee Cooper, Lotto, Nara Camicie, Promod si Stefanel.


Lee Cooper, primul brand care a deschis prezentarea, ne traseaza pentru toamna 2005 - 2006 un look sportiv cu inspiratii vintage. Ei au mizat pe broderii si carouri, buzunare ample, capse, aplicatii de piele si catifea. Culorile lor favorite in acest sezon? Rosu stins, roz prafuit, gri inchis si turcoaz.

A doua aparitie din spectacol le-a apartinut celor de la Lotto. Ei au propus un stil dinamic, evidentiat de un contrast puternic intre culori stinse (bej, gri cenusiu) si culori puternice (rosu, portocaliu, albastru navy).
Lotto se joaca cu elemente de inspiratie retro, dar si de inspiratie sportiva. Caracteristica de baza ramane folosirea fibrelor naturale, alatri de tehnologie si atentia pentru detalii si culori.

Pentru Nara Camicie, femeia se imbraca in aceasta toamna cu modele de camasi ingenioase, in culorile naturii. Verdele se combina cu cele doua culori "star" ale acesui sezon: auriu si ruginiu. Inima colectiei de la Nara Camicie ramane insa camasa tip tunica, de inspiratie orientala.

La randul lor, cei de la Promod prezinta o colectie care se bazeaza pe atitudini: citadina, hippie, folk si chic.
Culorile din acest an ale casei sunt maro, albastru indigo, albastru petrol, rosu, alb, negru, ocru, si kaki.

Stefanel, invitatul de onoare al serii, este un brand care incurajeaza femeia sa se simta bine in hainele ei. Pentru toamna - iarna 2005, acesta vrea mai mult decat niciodata sa creeze un look cat mai actual. Avem in fata haine care imbina inovatia si traditia: sacouri lungi de catifea, fuste din tul, imprimeuri feminine cu flori si dungi din petice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod