Barometrul tendintelor din acest sezon

Toamna incepe sa-si intre pe deplin in drepturi si, o data cu ea, noile tendinte in vestimentatie si accesorii. Acest lucru te determina sa-ti inspectezi circumspecta sifonierul, intrebandu-te la ce sa renunti (chiar nu se mai poarta culoarea asta? Si cat de mult te avantajeaza!), ce sa-ti cumperi (oare esarfa aceea este moderna?) si sperand ca nu trebuie sa-ti innoiesti complet garderoba (ai cateva perechi de balerini achizitionate in vara...). Vestea buna este ca nu toate articolele sunt considerate depasite - si iata la ce trebuie, totusi, sa renunti daca vrei sa te inscrii in cele mai noi tendinte!

Ce este nou...

Esarfele - trucuri mici, cu efecte mari
Acest articol vestimentar nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba in aceasta toamna. Arata foarte bine, confera un aspect sofisticat si te vei inscrie in tendinte daca le vei asorta la restul vestimentatiei si le vei purta stranse pe talie, ca o centura. Alege esarfe din sifon sau bumbac, in culori vii - vor personaliza orice tinuta!

Farmecul aristocratic al catifelei
Pentru a fi moderna in acest sezon, nu omite cateva articole din catifea - si, cu siguranta, vei avea de unde alege. Orienteaza-te spre posete, jachete clasice si chiar rochii de catifea. Ai grija insa ca in tinuta ta sa nu incluzi decat un singur articol din aceasta categorie. In caz contrar, efectul vizual ar deveni strident si obositor.

Ce se mentine si in acest sezon...

Pantofii cu talpa ortopedica
La inceputul verii, te-ai asigurat ca vei fi in pas cu moda, procurandu-ti cateva perechi de pantofi cu talpa ortopedica. Avem o veste buna pentru tine: nu trebuie sa renunti la ei inca! Stilistii ne spun ca acest tip de incaltaminte se inscrie inca in tendintele acestui sezon. Este comoda, practica si eleganta - ce ti-ai putea dori mai mult? Alege culorile preferate, lungimea care te avantajeaza si asorteaza-le cu restul tinutei. Succes garantat si confort!

Balerinii
Nici vremea lor nu a trecut inca... Adauga un plus de farmec tinutei tale, prin aceasta incaltaminte realizata din cele mai diverse materiale: catifea, piele cu aspect metalizat sau piele de sarpe ori crocodil. Este bine sa retii ca balerinii nu sunt recomandati numai pentru o tinuta clasica - ei pot rivaliza cu pantofii cei mai pretentiosi, asortati la o rochie de seara dintr-un material asemanator sau identic.

Articole la care ar trebui sa renunti

Fustele ample isi iau ramas bun...
Chiar daca le mai vezi ocazional pe catwalk in acest sezon, este bine sa stii ca vremurile lor de glorie au apus. Nu inseamna ca, daca porti o astfel de fusta, vei avea un aer descins parca din anii trecuti, insa cu siguranta nu se mai poate spune ca te inscrii in tendintele cele mai recente.

Adio... nuantei de "mar verde"
Anul trecut, a fost vedeta incontestabila a podiumurilor de prezentare a modei. Nuanta de "mar verde" se regasea aproape in orice tinuta. Insa nimic nu dureaza o vesnicie... tendinta aceasta dispare treptat, lasand locul culorii galbene. Tine cont de acest aspect.

Renunta la colierele masive
Nu contest ca au fost foarte moderne in sezonul precedent, dar in aceasta toamna nu-si mai au locul in garderoba ta. Cu siguranta, spun specialistii, sloganul tendintelor actuale este "mai putin inseamna mai mult" - asa incat opteaza pentru accesorii simple dar de efect, in locul acestor coliere masive.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod