Auriu si argintiu - culorile festive ale sezonului

Nu se stie niciodata cand si in ce imprejurari trebuie sa particpi la vreo petrecere sau cocktail si este necesar ca aceste evenimente sa nu te ia prin surprindere. Pentru aceste situatii, vestimentatia cea mai potrivita ar trebui sa fie in nuante metalice (auriu si argintiu sunt "vedetele" absolute ale sezonului), dar si in culori asociate - alb, gri sau diverse tonuri de galben.

Numeroasele nuante de gri, alb, argintiu, ciocolatiu si tonurile aurii ale toamnei si-au castigat un binemeritat loc in tendintele sezonului - atat in ceea ce priveste vestimentatia, cat si accesoriile.
Unul dintre cele mai simple moduri prin care poti sa fii in trend este de a-ti procura o poseta argintie si pantofi in aceeasi nuanta.

Auriul si argintiul se asorteaza extraordinar de bine cu alte culori moderne din paleta cromatica a sezonului: nuanta piersicii, albastrul cerului, gri-opal, verde-crud si "cafea cu lapte". Multe dintre acestea se vor regasi si in sezonul de toamna-iarna, inscriindu-se in topul preferintelor.

De fapt, se poate spune ca avem de a face cu o evolutie a tendintelor din sezonul anterioe: nuantele de ocru si teracota au trecut catre niste tonuri complementare, din care se remarca in mod deosebit galbenul stralucitor si o foarte interesanta nuanta obtinuta, am zice, din combinatia de portcoliu si galben.

Culoarea galbena si-a impus suprematia in ceea ce priveste accesoriile; posetele, balerinii si pantofii galbeni sunt nelipsiti (sau asa s-ar cuveni).
Poti asorta foarte bine aceste accesorii daca abordezi vestimentatie in nuante de crem, negru, bleumarin sau gri - ideea este sa fie un contrast foarte bine sustinut si echilibrat de culoarea galbena. Designerii straini estimeaza insa ca, nu peste multa vreme, auriul va "migra" spre tonuri de bronz.

In alta ordine de idei, daca stai sa te gandesti, culoarea aurie este recomadnata si in cromoterapie, despre ea spunandu-se ca este datatoare de energie si ne revigoreaza, fiind preferata oamenilor cu personalitati puternice.


Poti aborda aceasta culoare si in mediul profesional, chiar daca este considerata putin mai neconventionala din acest punct de vedere. Dar un colier discret, in tonuri de galben, este foarte indicat si te va face sa te simti mai bine, mai vesela si mai increzatoare in fortele tale.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bebika lu uly:X pe 31 Mar 2008, 14:39
    auriu

    asa este :)auriul itzi da si o tenta de elegantza si plus de asta accesoriile sunt binevenite la orice tip de personalitate ...cu exceptzia rockerilor si punkerilor care niciodata nu cred ca ar purta aur sau vestimentatzie in auriu;)):*:*fetelor daca purtatzi argint aurul are mult mai multa valoare si va pune si pe voi in valoare cum numai el stie;) :X

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod