Idei vestimentare de toamna in miez de vara

Chiar daca suntem in plin sezon estival si nu stim cum sa facem sa renuntam la cat mai multe accesorii vestimentare inutile, trebuie sa ne gandim ca ne apropiem cu pasi repezi de anotimpul aramiu. Si pentru ca toamna sa nu ne gaseasca nepregatite, este bine sa aflam din timp care este parerea specialistilor in materie de moda.

In viziunea expertilor P&G Beauty, sezonul toamna/iarna 2007 are in prim-plan femeia independenta, puternica si nerabdatoare sa iasa in evidenta. Femeia de azi este o pioniera neinfricata si o individualista radicala, desi i se intampla adesea sa se imbrace precum celelalte femei. Petrece mult timp pentru a-si cauta haine la fel de complexe si pitoresti ca si personalitatea ei.

Sezonul toamna/iarna 2007/2008 nu este unul frivol, ci mai degraba creativ: nu exista volane, funde si nici dantele romantice. Chiar daca tendintele se incadreaza in cateva categorii, nu a existat niciodata o asemenea suprapunere intre ele. Tabloul general este caracterizat de complexitatea formelor, a culorilor si a texturilor, de tendintele de globalizare a modei, dar si a modului de viata al femeii moderne.

Din punct de vedere al tendintelor in machiaj si coafura, sezonul se caracterizeaza printr-o frumusete in care predomina naturaletea, dar cu cateva accente menite sa puna in evidenta personalitatea si dorinta femeii actuale de a iesi din anonimat.

Accentele se pastreaza si ele individuale, astfel incat senzatia finala este aceea de dezinvoltura. Fie ochii sunt bine marcati, fie buzele sunt rosii sau tenul este pus in lumina de un strop de stralucire. La randul sau, parul este purtat liber sau strans, cu linii clare sau usor rebel, in tonuri naturale sau marcat de cate un bloc de culoare si ramane intotdeauna curat, des, sanatos si stralucitor.

Interesant este faptul ca, in ceea ce priveste croiala, expertii in moda considera ca trimiterile spre formele anilor '30 - '40, cu umeri bine marcati si talii accentuate, vor domina. De asemenea, in aceasta toamna se va face simtita prezenta unor influente similare cu cele ale anilor '80, alaturi de aluzii la anii '20 si '70.

Asadar, tendinta de suprapunere ramane o constanta, avand drept scop protejarea corpului, ca o expresie a individualitatii feminine. Palariile domina, fie ca este vorba de bereta unui pictor, de o cagula medievala sau de un val din Orientul Mijlociu. Acestea isi protejeaza purtatoarea impotriva presiunilor exterioare, accentuandu-i individualitatea.

Texturile, un alt element important al apropiatului sezon toamna/iarna, adauga o nota de complexitate unor tinute, de altfel, simple. Stofele sintetice sunt combinate cu cele naturale. Margelele, cristalele si - cel mai important aspect al sezonului - penele impodobesc atat costumele de business, cat si rochiile de seara.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 3 Mar 2011, 19:03
    NASPA

    aceasta reclama este cea mai NASPA DIN VIATA MEA nu am mai intalnit asemenea reclame de doi bani si sunt cele mai oribile din lume e de nota 0,000

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod