7 vedete care au purtat rochii de mireasă inedite. Au arătat spectaculos!

7 vedete care au purtat rochii de mireasă inedite. Au arătat spectaculos!

Tradițiile de nuntă sunt frumoase și sentimentale, dar nu sunt pentru oricine. Persoanele originale și nonconformiste preferă de obicei altceva.
Este valabil și în cazul mireselor care vor să îmbrace în ziua nunții o rochie deosebită, diferită față de modelele clasice. Printre ele se numără și unele vedete, care au decis că vor o nuntă specială. Iată ce rochii de mireasă au purtat:

Solange Knowles

Solange, sora mai mică a lui Beyonce, a ales o rochie simplă, dar foarte elegantă, cu capă. Creația semnată Humberto Leon a fost înlocuită apoi cu o salopetă Stéphane Rolland albă, tot cu capă, pe care vedeta purtat-o la petrecerea care a avut loc după ceremonie.



Olivia Palermo

Modelul Olivia Palermo a ales pentru ziua nunții o ținută total neașteptată, dar care a arătat uimitor. Vedeta a purtat un top alb și o pereche de pantaloni scurți cu un tul brodat deasupra lor.
Ținuta pe cât de simplă, pe atât de sofisticată a fost semnată de Carolina Herrera.




Amber Tamblyn

Actrița Amber Tamblyn a arătat uluitor într-o rochie de mireasă de un galben intens. Vedeta s-a căsătorit cu comedianul american David Cross în 2012 în cadrul unei ceremonii în aer liber. Petrecerea a avut loc toamna, lângă o pădure, iar Amber a decis că nu e cazul să poarte pantofi. Invitații au fost aduși cu o canoe la locul în care s-a desfășurat ceremonia.




Dianna Agron

Superba actriță Dianna Agron s-a căsătorit anul trecut cu muzicianul britanic Winston Marshall, în cadrul unei ceremonii cu tematică orientală, care s-a desfășurat în Maroc. Diana a purtat o rochie bej din voal, cu aplicații din cristale, perfect adaptată temei nunții.
Creația Valentino a fost asortată cu o coroană delicată.






Poppy Delevingne

Modelul britanic Poppy Delevingne, sora mai mare a Carei Delevingne, a purtat în ziua nunții o spectaculoasă rochie albă cu numeroase aplicații florale. Creația Emilio Pucci a fost concepută de designerul Peter Dundas special pentru celebrul model.



Gwen Stefani

În 2002, nonconformista cântăreață Gwen Stefani s-a căsătorit cu muzicianul Gavin Rossdale. Vedeta a asortat rochia de mireasă cu personalitatea sa, astfel că a ales o creație Dior în nuanțe de roz.




Kristen Bell

Kristen Bell s-a căsătorit cu actorul Dax Shepard în 2013, în cadrul unei ceremonii cât se poate de restrânse. Cele două staruri au ales să se căsătorească la un oficiu pentru starea civilă din Beverly Hills.
Actrița nu a purtat o rochie de mireasă, ci un top și o pereche de pantaloni negri. Nunta celor două celebrități a costat nu mai mult de 142 de dolari.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod