Premium antiageing

Luxul și știința se combină pentru a crea noua linie antiageing premium antiîmbătrânire, Timeless Prodigy, formula cu 25 de ingrediente active concentrate, selectate în mod științific pentru eficacitatea lor în a opri semnele îmbătrânirii.

Aceștia au fost adoptați după mai mult de 130 de studii clinice-40 în vivo și 90 în vitro.
Secretul formulei care funcționează: combinarea perfectă a 3 strategii de rejuvenare


-    Activatorul Cell Genesis (substanțe care produc o creștere a numărului de celule + 5 factori de creștere + celule stem din trandafir de damasc), perfectorul Cell Quality (substanțe care lungesc viața celulelor active și întârzie apariția îmbătrânirii+extract de trufe albe și teprenone) si enhancerul Cell Functionality (substanțe care stimulează funcționalitatea celulelor+ proteoglicani solubili + extract de ceai kombucha)
-    Cei cinci factori de creștere cutanată redensifică pielea și stimulează formarea de noi celule.

Efectul este de netezire a ridurilor.
-    Celulele stem din trandafirul de damasc-un symbol universal al frumuseții și purității reprezintă o nouă generație de celule stem vegetale, care reînnoiesc epiderma și reduc senzația de îmbătrânire.
Extractul de lux de trufe albe din regiunea Piemonte italia susține redensificarea țesutului în timp de conferă luminozitate și vitalitate pielii.


Teprenone-un isoprenoid care îmbunătăîește comunicarea intercellulară și protejează AND-ul de stresul oxidativ.
Rezultatul: piele mai fermă, celule revitalizate.


Proteoglicanii solubili: component ale matricei extracelulare, sunt obținuți din cartilajul somonului și promovează retexturizarea pielii, întinderea ridurilor.


Ceaiul longevității, kombucha este obținut prin dubla fermentare a ceaiului negru și bacteria rezultată în acest process. Este un elixir de acizi organici, polifenoli antioxidanți și vitamine din grupul B.
Rezultatul: Piele mai luminoasă cu un microrelief mai fin.


Gama Timeless Prodigy include un kit de salon și două produse pentru acasă: cremă rejuvenantă și serum concentrat, care pot fi combinate cu success pentru îngrijirea de zi și de noapte.


Tratamentul din salon este inspirat de tratamentele exclusiviste thailandeze, care transportă mintea și trupul într-o stare de relaxere profundă. Acesta include cinci pași esențiali: ritualul de bun venit, ritualul D-tox, tratamentul propriu zis al pielii, tratamentul de protecție și remodelare și faza de final.


Crema: 639 lei
Serum: 689 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod