Zoe Saldana, îmbrăcată ca la carte

Editorii revistei People au desemnat-o pe actriţa din "Avatar" este cel mai bine îmbrăcată femeie din lume, in 2010.
Editorii revistei People au desemnat-o pe actriţa din "Avatar" drept cel mai bine îmbrăcată femeie din lume, in 2010. Potrivit Mediafax, Zoe Saldana, în vârstă de 32 de ani, a fost numită "Red Carpet Queen" de editorii revistei People, pentru graţia ei, bunul gust şi pentru simţul umorului.

Alături de actriţa de culoare, în topul realizat de revista americană se mai află pe locurile doi şi trei, Gwen Stefani şi Rihanna.
Lea Michele, în vârstă de 24 de ani, care interpretează rolul tinerei Rachel Berry în show-ul muzical de televiziune "Glee", a fost desemnată "The Newbie" în lista din 2010, fiind lăudată pentru combinaţiile curajoase de culori (roşu-stacojiu şi verde-smarald) pe care le-a purtat pe covorul roşu.

Nici iubita prinţului Williams, Kate Middleton, nu a ratat topul. În vârstă de 28 de ani, viitoarea prinţesă a fost numită "Princess in Waiting", fiind apreciată pentru faptul că reprezintă întotdeauna o apariţie "şic şi rafinată".

Topul 10 complet al celor mai bine îmbrăcate femei din lume este compus din:  Zoe Saldana - The Red Carpet Queen, Gwen Stefani - The Hip Mom, Rihanna - The Daring Diva, Diane Kruger - The Runway Renegade, Lea Michele - The Newbie, Olivia Palermo - The Uptown Girl, Jessica Alba - The Mix Master, Jennifer Aniston - The American Classic, Rachel Bilson - The Denim Darling, Kate Middleton - The Princess in Waiting.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod