Vedete România: 5 mirese de fiţe fără stil

Noi, românii, încercăm din răsputeri să ne afirmăm, să ieşim în evidenţă, avem o sete incredibilă de can can şi senzaţional, încât nu reuşim să distingem binele de rău, bunul gust de prostul gust.
Noi, românii, încercăm din răsputeri să ne afirmăm, să ieşim în evidenţă, avem o sete incredibilă de can can şi senzaţional, încât nu reuşim să distingem binele de rău, bunul gust de prostul gust. E adevărat că nu poate fi comparată o nuntă autohtonă cu una regală, dar, poate fi comparată modestia, bunul simţ şi bunul gust. Pentru aceste trei elemente nu ai nevoie de bani. 

Merită făcută o comparaţie între rochia de mireasă aleasă de Kate Middleton şi cele alese de cinci dintre vedetele feminine de la noi.

Piesa vestimentară aleasă de noua prinţesă a Anglliei nu mai are nevoie de niciun comentariu. Colaborarea perfectă dintre ea, Sarah Burton şi Şcoala Regală de Arte şi Meserii a dus la un rezultat de nota zece. O rochie simplă şi complicată în acelaşi timp, o piesă luxoasă fără a fi opulentă şi, să nu uităm, o piesă vestimentară plină de simboluri, fapt ce a transformat-o într-o piesă extrem de valoroasă.

Dacă despre rochia de mireasă regală nu putem avea decât cuvinte de laudă, despre rochiile de mireasă alese de unele dintre compatrioatele noastre nu putem vorbi chiar la superlativ.

1. Deea Maxer, spre exemplu, a făcut o alegere totalmente nepotrivită pentru ţinuta ei din ziua nunţii. A ales o piesă vestimentară ieftină ca şi aspect, mult prea împopoţonată, plină de falduri, cristale şi briz-brizuri şi cu un corset din plasă cu un aspect extrem de vulgar. O rochie de o opulenţă nepotrivită, nejustificată şi de prost gust.



2. Diana Dumitrescu, de asemenea, a făcut o alegere nepotrivită. Privită în ansamblu, Diana îmbrăcată în rochia de mireasă pare, mai degrabă, înfăşurată într-o cantitate apreciabilă de tul neprelucrat. Singura zonă "iertată" de tul a fost corsetul pe care, însă, au fost aplicate broderii şi cristale în cantităţi exagerate.



3. Alina Sorescu a avut trei ţinute la nuntă, toate create de soţul ei Alexandru Ciucu, şi toate la fel de neinspirate. Să ne aducem aminte de rochia pe care a purtat-o în biserică, aceea tip sirenă, al cărei mare defect a fost voalul, aruncat parcă din creştetul capului până jos. Această bucată de material neaşezată a tranformat-o pe frumuşica Alina Sorescu într-o mireasă fără gât. Nici piesa vestimentară folosită mai târziu nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Bunăoară, am putut observa o rochie formată dintr-un corset şi o fustă extrem de voluminoasă, transformând-o pe Alina Sorescu întt-o femeie subţirică în partea de sus şi supraponderală în partea de jos, imagine contrară realităţii.



4. Cristina Rus, o artistă extrem de atentă la imagine, a făcut câteva greşeli atunci când şi-a ales rochia de mireasă. Evidentă este cea din partea de sus, un corset plin de cristale şi de broderie, puţin cam prea mult accesorizat.



5. Cristina Spătar a avut o rochie de mireasă extrem de frumoasă, simplă şi elegantă, însă ţinuta ei a fost stricată de pandantivul din diamante supradimensionat. Acesta i-a fost pus la dispoziţie miresei de o firmă de bijuterii a cărei imagine o reprezintă şi, din cauza căruia a avut nevoie de o escortă de gărzi de corp. Dacă ar fi ales o bijuterie mai discretă, totul ar fi fost OK.

 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jalnice pe 17 Oct 2013, 15:15
    mirese vedete?????????

    chiar toape!!!!!!!!!!!sunt atatea reviste,dar nu au gustri nu k fiecare cu gustul lui!

    0
    0

  • flori pe 7 Iul 2011, 14:30
    rochii de mireasa

    alina sorescu foarte prost inspirata nu o caracterizeaza deloc

    0
    1

  • fotograf - filphoto pe 1 Iun 2011, 12:52
    ochi critic

    Imi exprim si eu o parere de om care a participat la zeci de nunti, si fiind fotograf nu ai cum sa nu fii atent la tinuta mirilor. Eu m-am saturat ca toti care o dau in bara cu ceva sa se ascunda dupa"ficare cu gustul lui". Atat timp cat exista niste trenduri in industrie, atat timp cat iti promovezi imaginea prin toate ziarele ca esti "diva" nu poti sa vii cu o rochie jenanta, sau un accesoriu care nu are nici o legatura cu vestimentatia si sa spui ca fiecare cu gustul lui. Intr-adevar fiecare cu gustul lui, insa asta nu inseamna ca ai gusturi bune daca ai ales o rochie ca a Alinei Sorescu sau una ca a sotiei lu Maxer care pare desprinsa direct de la nuntile din Rahova si Ferentari.

    1
    0

  • Dana pe 8 Mai 2011, 15:22
    Rochie

    Diana Dumitrescu mi se pare ca arata ca o papusa, e dulce, finuta si rochia superba, chiar daca e "pufoasa". In schimb rochia Cristinei mi se pare mult prea simpla, frumoasa, dar mult-mult-mult prea simpla. Nici ca a Deei, prea incarcata, dar nici asa. Un echilibru trebuie sa existe...

    2
    3

  • nicoleta pe 7 Mai 2011, 17:23
    rochitza

    rochia dianei dumitrescu a fost absolut superba...

    3
    7

  • Dani pe 7 Mai 2011, 16:03
    Pacat

    "Fiecare cu gustul lui.." pe de o parte este asa..pe de alta..nu prea...de aceea nu le convine cand sunt atacate ca nu stiu cum sa asorteze o haina....am observat ca noua, romanilor, ne place sa ne dam f mult in spectacol..sa aratam ca putem fi mai ceva decat x, y..si apoi..aratam penibil....trebuie sa tii cont de structura corpului..ce-ti sta bine si ce nu..chiar daca tie ti.ar place sa porti un lucru..daca nu vine bine..decat sa-l porti..mai bine optezi ptr o haina, care iti pune in evidenta frmusetea ta..Trebuie sa mai lasam la o parte .."ca mie asa imi place si port ce

    3
    0

  • Ligia pe 6 Mai 2011, 12:21
    prost gust

    Sunt de acord cu AnaMandy: "simplitatea si discretia fac mereu casa buna!" Aceste vedete sunt chiar un model de prost gust. Pacat pentru ca de ex. Alina Sorescu si cu Cristina Rus de obicei sunt ok din pct de vedere vestimentar dar probabil au dat-o in bara pentru ca au ascultat de altii in loc sa aiba incredere in propriile gusturi.

    2
    3

  • MONICA pe 6 Mai 2011, 00:34
    NU prea va dau dreptate

    Depinde, nu oricarei persoane i se potriveste stilul simplu al printesei, trebui sa fii longilina asa ca ea.Pentru o persoana scunda e mult mai potrivit un stil fantezist, mai inzorzonat, e chiar foarte simpatic si nu-i urat deloc.Trebuie ales stilul in functie de persoana, nu toate vor sa fie printese de Wells.In plus tinuta Crsitinei Spatar a fost superba CU acel pandantiv interesant,fara ar fi fost multe prea fada.

    4
    0

  • AnaMandy pe 5 Mai 2011, 19:06
    rochii

    simplitatea si discretia fac mereu casa buna

    7
    3

  • Kisha_Kalif pe 5 Mai 2011, 18:35
    Hahahhahaha

    Noroc de rochia purtata de Kate, altfel mureati si nu aveati cu cine sa comparati alegerile de prost gust, facute de "printesele" din Romania.

    7
    5

  • Teo pe 5 Mai 2011, 18:05
    :)

    Nu inseamna ca daca voua vi se par niste rochii urate asa gandeste toata lumea....gusturile nu se discuta. NU E FRUMOS CE E FRUMOS E FRUMOS CE-TI PLACE. Asa ca eu zic sa nu mai criticam pe altii mai bine ne uitam la noi.

    9
    2

  • Miky pe 5 Mai 2011, 17:41
    Stil

    Fiecare cu gusturile lui..

    5
    1

  • george pe 5 Mai 2011, 08:29
    toape

    niste toape cu pretentii de V.I.P. ca si Oana Zavoran care se crede o diva, poate una de ferentari

    20
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod