Telefon mobil cu portofel atasat

Telefonul mobil se dovedeste din ce in ce mai util. Il poti folosi nu doar ca sa comunici la distanta, dar si ca sa faci poze, poate fi un album foto mobil, agenda personala, te poate ajuta chiar sa iti controlezi conturile din banca si sa nu uiti cand e ziua prietenilor. Sau iti plateste biletul de vacanta, achita cumparaturile la supermarket si iti cumpara un nou telefon mobil!

Acum sa nu crezi ca te duci cu telefonul mobil in magazin, indrepti telefonul spre casa de marcat si achiti astfel cumparaturile (desi, dupa cum evolueaza tehnologia, probabil ca in scurt timp chiar asa se va intampla).
Dar e aproape la fel de simplu! Ca abonat al serviciului de telefonie mobila, doar cu o adeverinta de salariu, completata si semnata de angajator, obtii un card de credit de la banca partenera a operatorului de telefonie. Un card de credit special, pentru ca pe langa linia de credit pe care ti-o pune la dispozitie iti ofera si puncte de loialitate ori de cate ori il folosesti pentru achitarea cumparaturilor.

Odata ce ai aplicat pentru un card de credit, ai la dispozitie o sursa de finantare permanenta, simplu de folosit si extrem de avantajoasa.
Pe el primesti automat posibilitatea de a imprumuta oricand, pentru orice scop, o anumita suma de bani. Mai mult, cand platesti direct cu cardul in magazine, primesti puncte de loialitate, a caror valoare depinde de valoarea cumparaturii si pe care le poti preschimba ulterior in telefoane, minute de convorbiri sau alte produse si servicii oferite de operatorul tau de telefonie mobila.

Suna prea bine ca sa fie adevarat! Ai 0% comision pentru platile efectuate la comercianti si nici nu platesti dobanda pentru credit pentru o perioada de pana la 50 de zile, atunci cand il folosesti direct pentru plati in magazin.
Garantii, asigurari, lucruri care ai fi crezut ca sunt mereu legate de credite nu se aplica aici. Creditul obtinut de pe card nu cere formalitati, nici explicatii sau justificari pentru destinatia pe care vrei sa i-o dai. Banca iti ofera de asemenea libertate in privinta perioadei si modului de rambursare a sumelor utilizate. In perioada stabilita de tine, poti efectua rambursarea lunara direct la ghiseul bancii sau din meniul telefonului mobil, prin transfer bancar sau autorizand banca sa transfere automat banii din contul tau curent.

Ca si telefonul mobil, cardul de credit te insoteste oriunde ai merge.
E ca si cum ar avea serviciul de roaming activat permanent! Cand il folosesti in strainatate, face automat conversia in moneda tarii respective si iti poti achita cu el orice cheltuieli. Il poti folosi in magazine, benzinarii, restaurante sau ca sa obtii cash la bancomate. Adica poti face rost de bani atunci cand depasesti cheltuielile planificate in
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Deea pe 29 Apr 2009, 12:45
    cat de simplu este

    http://www.youtube.com/watch?v=U-Twt0jdBgU

    0
    0

  • Cris Popa pe 2 Apr 2009, 15:21
    de ce doar cu card de credit?

    Chiar trebuie neaparat sa folosesti creditul pentru asa ceva? Am auzit ca s-a lansat un serviciu de tranzactii mobile doar cu card de debit...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod