Stil de vedeta, in vacanta

Jennifer Aniston, adepta a stilului in sport in viata de zi cu zi, arata cochet chiar si in blugi larguti. Si tu poti arata demna de flash-urile paparazzilor in pantaloni atat de comozi, daca adaugi o curea sic, un top care sa-ti evidentieze umerii si o geanta mare, de care e musai sa legi o esarfa colorata. Nu uita sa porti ochelari de soare cu lame groase. Cand nu vrea sa aiba abdomenul la vedere, Jennifer Aniston foloseste cu drag tricoul larg si vechi pe care orice femeie il are in dulap. La el adauga o pereche de pantaloni scurti, o curea, un lantisor lung si slapi.

Sienna Miller te invata cum sa porti blugii skinny. Daca esti in vacanta, adauga la ei o bluza din in, inflorata, si o curea lata care sa-ti accentueze talia. Nu uita de geanta supradimensionata si sandalele tip gladiator.

Seara, in club


Daca tot e vacanta si ai un bronz de invidiat, de ce sa nu fii sufletul petrecerii intr-o rochita sic? Vara, vedetele prefera rochitele vaporoase, colorate si care sa le puna in evidenta silueta.

Fergie isi arata bronzul intr-o rochita puternic colorata. Dar daca esti in vacanta iti poti permite orice exces, atata timp cat il echilibrezi cu accesoriile potrivite. Asa ca pune-ti in talie o curea metalica si bratari asortate si nu uita sa petreci.

Sienna Miller iubeste viata de noapte si ii place sa fie imbracata cu stil in club. Poti purta o rochie dintr-un material simplu, pe care sa-l infrumusetezi cu paiete negre. La ele asorteaza o centura din piele, o geanta plic si pantofi sau botine, toate negre.

Daca totusi preferi pantalonii, nu vei da gres cu cei de culoare inchisa care sa se muleze pe picior. Sunt eleganti si, in acelasi timp, comozi. Vanessa Hudgens poarta blugi albastri si o bluza neagra cu o panglica care da efect bluzei, iar incaltamintea mov da un aer sic intregii tinute.

Alicia Keys a ales un outfit negru in intregime, la care asorteaza o pereche de cercei portocalii. Daca ai forme sau esti mai plinuta, nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul de vacanta o bluza neagra ca a Aliciei Keys, care sa-ti acopere soldurile, cu dantela sau aplicatii stralucitoare. Astfel vei fi cocheta si vei arata si mai slaba.

Foto:  Skinnyvscurvy.com, Dailymail.co.uk, Glam.com

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 2 Feb 2012, 03:23
    ochelarii de soare

    ochelarii de soare sunt esentiali si n ati zis nimic de ei. sunt posesoarea unei perechi dior proaspat achizionata de la optinova si sunt asa mandra de ei ca nu mai am rabdare..nu merg nici cu iarna de acum si in nici un caz cu frigul. au costat ceva, ca doar e optinova dar merita fiecare banutz

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod