Rochia neagra, solutia pentru sarbatori reusite

Mai ai foarte putin timp si nu te-ai hotarat ce rochie sa porti in seara de Craciun sau in noaptea dintre ani?
Mai ai foarte putin timp si nu te-ai hotarat ce rochie sa porti in seara de Craciun sau in noaptea dintre ani? Ai luat cateva kilograme in plus si dieta pe care ai tinut-o nu a dat rezultatele la care te-ai asteptat? Bugetul nu-ti permite sa faci investitii suplimentare in aceasta perioada? Pur si simplu, nu-ti place nimic din ce ai vazut prin magazine?

Daca ai raspuns 'da' la aceste intrebari, singura solutie este un obiect vestimentar simplu, la indemana oricui, care se potriveste indiferent de situatie si imprejurari: Rochia neagra - Little Black Dress.

Fie ca este simpla, fie ca este accesorizata, indiferent de croiala sau de lungime, aceasta piesa vestimentara te scoate din necaz oricand.
Rochia neagra este cel mai de succes model creat vreodata in industria modei internationale. "Inventata", in 1926, de vestita Coco Chanel, "little black dress" - asa cum este denumita in termeni de specialitate, poate fi purtata la o cina in oras, la o petrecere glamour, la o onomastica sau la o iesire la teatru sau opera.

Multe dintre vedetele internationale de prim rang au ales sa o poarte la evenimente de inalta tinuta.  Kate Moss, Victoria Beckham, Grace Coddington, Eva Herzigova, Erin O'Connor, Jerry Hall, Yasmin Le Bon, Printesa Beatrice, Pixie Geldof, Bond girl Olga Kurylenko sau Daisy Lowe sunt o parte dintre acestea, considerate pe de alta parte iconurile in moda internationala.

Chiar daca atunci cand a fost lansata, rochia neagra accesorizata cu un colier de perle era singura combinatie posibila, in timp, lucrurile au evoluat, iar combinatiile pot fi multiple.
Spre exemplu, poti adopa o tinuta rock, pe stilul Kate Moss, daca alegi sa porti o centura pe stilul motociclistilor, un trend extrem de uzitat in acest sezon. Daca preferi sa mergi mai departe cu indrazneala poti alege sa transformi tinuta ta in una de tip samurai, folosindu-te de aceeasi rochie neagra.

In cazul in care preferi rochia neagra simpla, ai o multime de optiuni in ceea ce priveste look-ul pe care il adopti. Poti merge pe o pereche de pantofi rosii pe care sa-i asortezi cu un ruj in aceeasi nuanta sau poti alege un set de bijuterii - perle albe (colier, cercei si bratara) si o pereche de pantofi cu toc stiletto - iar succesul tau va fi garantat.

De asemenea, poti purta un sal de blana si o brosa, sau o pereche de dresuri colorate, pentru un look mai putin pretentios.

Indiferent de modelul pe care o sa-l alegi, de croiala sau accesorii, cel mai important aspect de care trebuie sa ai grija este calitatea materialului.
Acesta trebuie sa fie de top in orice situatie, dar in special in acest caz, pentru ca negrul este nonculoarea care te tradeaza cel mai mult in cazul in care te zgarcesti la bani.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ralucashop pe 7 Ian 2010, 14:27
    pentru tine

    Din garderoba fiecarei femei nu trebuie sa lipseasca o rochie neagra, te salveaza oricand pentru orice tip de eveniment..si te mai poti si juca cu accesoriile de exemplu...daca pui o pereche de manusele dantelate (poza a doua) http://www.shopaholic.ro/2010/01/divalicious-by-little-artist.html, si o bratara din pietre albe stralucitoare nu poti fi decat .....faboulos.

    0
    0

  • me pe 30 Dec 2009, 11:36
    Da

    Iti dau eu voie

    0
    0

  • tony pe 28 Dec 2009, 10:57
    tinuta de revelion

    Va rog sa-mi spuneti daca de revelion ma pot imbraca cu o fusta neagra din dantela in clini pana la glezne si cu o bluza gri cu paiete grii in forma de lacrima? Va rog sa-mi raspundeti cat mai urgent.Multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod