Moda pe covorul rosu de la Oscar

Penelope Cruz de un rosu provocator


Acestea au fost, la unison, cuvintele celor din jur in momentul in care si-a facut aparitia actrita nominalizata la categoria "Cea mai buna actrita in rol secundar". Cruz, caci despre ea este vorba, a ales sa poarte anul acesta la Gala de decernare a premiilor Oscar o rochie din satin rosu, creatie Donna Karan. Spectaculoasa la nivel vestimentar si retinuta in ceea ce a insemnat bijuterii. O singura bratara si un inel Chopard, aceste au fost singurele accesorii la care a apelat si bine a facut.


Kate Winslet, valoroasa din cap pana-n picioare


Castigatoarea de anul trecut a premiului pentru Cea mai buna actrita in rol pricipal s-a intors anul acesta pe covorul rosu intr-o rochie de culoarea sampaniei creata de Yves Saint Laurent. Tinuta a fost completata si imbogatita, in acelasi timp, de colierul de diamante marca Tiffany & Co in valoare de 2.5 milioane dolari.

Kristen Stewart, altfel decat ne-a obisnuit


Actrita a renuntat la stilul casual pe care l-a adoptat in trecut si si-a facut intrarea pe covorul rosu al premiilor Oscar intr-o rochie extrem de feminina, albastra, creata de Monique Lhuillier. La capitolul accesorii Stewart a ales o bratara de la H.
Stern.

Sarah Jessica Parker, intotdeauna eleganta


Intotdeauna in pas cu moda, Parker a ales de aceasta data o rochie Chanel, din colectia Haute Couture, din satin galben pe care a fost aplicat, in partea de sus, un colier argintiu. Un stil retro, accesorizat de o bratara argintie la mana dreapta.

Nicole Richie, o impatimita a anilor '60


Actrita s-a cumintit in adevaratul sens al cuvantului. Acest lucru a putut fi observat si din tinuta ei pentru noaptea Oscarurilor. Nicole Richie a ales sa poarte o rochie Rem Acra, in stilul anilor '60, cu maneci lungi si evazate.
La capitolul incaltaminte a purtat creatiilor brandului Bally, ca bijuterii le-a ales pe cele ale designerului Lorraine Schwartz, intreaga tinuta fiind completata de un coc inalt si simplu.

Miley Cyrus, tinerica, tinerica


Pustoaica nu se dezminte, alegand pentru gala Oscarurilor o rochie "proaspata" creata de Jenny Packham si bijuterii de la Lorraine Schwartz.

Pentru mai multe poze vezi galeria foto. In plus, te invit sa-ti spui parerea: care a fost cea mai inspirata vedeta feminina la capitolul vestimentar?

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jordan pe 9 Mar 2010, 20:25
    KW

    Ce slaba e Kate!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod