Modă: Loredana Groza, 7 ţinute care au transformat-o în Madonna României

Face parte din garda veche a artiştilor din România. De-a lungul timpului a avut colaborări cu mulţi artişti şi trupe de succes de la noi, de referinţă fiind cea cu Direcţia 5, dar şi cea cu BUG Mafia. Atunci când s-a lansat era o blondină cu vocea bună şi cu un alt gen de abordare faţă de restul artiştilor. Acest alt gen de abordare este o constantă în cariera Loredanei Groza care are şi astăzi această abilitate excepţională de a se modificare şi reinventa cu fiecare nouă etapă din viaţa ei.

Metamorfoza aceasta care îi guvernează viaţa s-a simţit foarte bine la nivel profesional, Loredana ajungând chiar să fie comparată cu Madonna, care, de asemenea, este renumită pentru uşurinţa cu care se reinventează de fiecare dată. Asemenea artistei de peste hotare, Loredana nu se sfieşte să-şi arate formele pe scenă, nu se sfieşte să facă tot felul de combinaţii aparent nepotrivite, nu se sfieşte să revoluţioneze un stil, o tendinţă.

Acelaşi nonconformism vestimentar o reprezintă atât pe scenă, cât şi în viaţa de zi cu zi, unde, de asemenea, face alegeri diferite de restul lumii, nu agreează şabloanele, dar reuşeşte de fiecare dată să aibă o imagine impecabilă.
1 din 8

MAI MULT DESPRE: tendinte, Loredana, Madonna, tinute
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 24 Aug 2011, 13:26
    unde?

    nu vad asemanari in tinutele alea, doar ca sunt amandoua la fel de excentrice, cel mult. in plus, loredana are mai mult talent decat madonna. madonna stie sa faca show, pentru ca voce nu prea... loredana are si voce buna!

    1
    0

  • adda pe 22 Aug 2011, 13:29
    ...

    aici nu e vorba de tinutele ei, nu ele au transformat-o in Madonna Romaniei , ci pur si simplu talentul ei :-j

    3
    0

  • 3m0nik pe 21 Aug 2011, 18:29
    WOW

    Iti dai seama,eu chiar nu am putut sa cred cand am vazut ca NU este chiar nici o asemanare.Thoamny,v-ar trebui niste lupe,serios,au tinute total diferita,ca seamana putin,neobservabil pe alocuri?Nu aveti ce face....

    3
    2

  • daria pe 21 Aug 2011, 16:13
    nimic asemanator

    chiar nu vad nimic inspirat de la madona,tinute cu totul diferite nu am vazut nimic asemanator!!!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod