Cucereste la prima vedere!

In anotimpul "glaciar", vedeta tinutei vestimentare este paltonul, fie ca optam pentru piele, blana hollywoodiana sau jachete cu elemente retro. Intr-o haina care ti se potriveste, nimic nu te opreste sa cuceresti cu naturalete, iar tu lasa-te cucerita de modelele alese de Eva pentru aceasta iarna.

Adopta o tinuta practica si rafinata cu un mini din raiat mustar si cu un clasic pulover alb cu tinte metalice. Jacheta crem din blana artificiala este la nivelul soldurilor, design ce iti evidentiaza coapsele.
click aici pentru varianta marita

Alege un look sofisticat si monocrom imbracandu-te in piele alba din cap pana in picoare. Jacheta sport in combinatie cu fusta micro-mini te ajuta sa radiezi mai ceva decat fulgii de nea. Pantofii sunt infrumusetati cu jambiere cu siret, ce denota un aer sauvage.
click aici pentru varianta marita

Jocul de alb si negru personalizeaza aceasta tinuta in stilul "biker-girl". Decupajele geometrice sunt prezente in fiecare piesa a tinutei, element ce inspira dinamism si siguranta. Asa ca adopta o atitudine hotarata si incisiva si pregateste-te de actiune.
click aici pentru varianta marita

Fii rafinata si seducatoare prin clasica alaturare dintre piele si blana. Scurta este cambrata si sexy, dar impactul acesteia este echilibrat prin croiala "cuminte" a fustei. Insa piesa de rezistenta sunt ghetele din blana maronie, asortata cu gulerul hainei.
click aici pentru varianta marita

Ia un aer visator cu ajutorul unei tinute romantice, dar in conformitate cu exigentele acestui sezon. Jacheta bordeaux este din astrahan si are doua fete. In cadrul unei combinatii atat de elegante nu puteau sa lipseasca pantalonii din saten si cizmele cu toc subtire si inalt.
click aici pentru varianta marita

Acorda-ti luxul de a te rasfata cu o etola din vizon ale carei maneci sunt decorate cu volan din cincila. Insa daca iti permiti aceasta extravaganta, asigura-te ca celelate elemente ale tinutei sa fie simple pentru a nu supraincarca ansamblul.
click aici pentru varianta marita

Imprumuta din farmecul inegalabil al lui Marilyn purtand o haina lunga din vizon, dar nu neglija poseta si pantofii care trebuie sa fie in dulcele stil "glamour" - stralucitori dar rafinati. Depinde numai de tine daca decizi sa porti ceva pe dedesubt... sau nu!
click aici pentru varianta marita

Daca nu tii neaparat ca lumina reflectoarelor sa se reverse asupra ta, urmeaza o linie vestimentara bazata pe simplitate si stil. Asortand o jacheta din piele maro cu cizme pana sub genunchi, din acelasi material, nu vei da gres in nici o situatie.
click aici pentru varianta marita

Evidentiaza-ti latura salbatica si senzuala indraznind un micro-mini cu cizme trei sferturi. Cireasa de pe tort este scurta din vizon neagra cu pete crem si guler de vulpe. Insa la aceasta combinatie "trashy", este de recomandat sa nu exagerezi cu accesoriile sau cu machiajul.
click aici pentru varianta marita

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod