Ce pantaloni sa alegi in acest sezon?

Aceasta este o intrebare pe care si-o pune orice femeie. Extraordinar de comozi, pantalonii ne scot din "criza" indiferent de situatie.
Aceasta este o intrebare pe care si-o pune orice femeie. Extraordinar de comozi, pantalonii ne scot din "criza" indiferent de situatie. Fie ca mergem la birou, fie ca alegem o plimbare in parc sau atunci cand trebuie sa onoram o invitatie la petrecere. Nu mai vorbesc de o iesire in club -  pantalonii sunt prima optiune la care ne gandim.

Pentru barbati, lucrurile sunt foarte simple, isi pun o pereche de pantaloni si ies pe usa. Atunci cand vine vorba despre noi, femeile, lucrurile se complica pentru ca trebuie sa fim atente, in primul rand, la tendinte si apoi la celelalte piese care ne completeaza outfit-ul. Si, pentru ca tot vorbeam de tendinte, haideti sa vedem ce ne recomanda creatorii de moda, pentru acest sezon, in materie de pantaloni.

La capitolul material putem alege fie unul lejer, matase, tul, pentru ca vorbim despre un sezon cald, sau vesnicul denim care nu o sa se demodeze niciodata. Asadar, la o petrecere cu staif ne putem pune o pereche de pantaloni vaporosi, cu o sanda cu toc inalt, un top simplu si un plic, iata ca, astfel, tinuta este completa.

Pentru club, fie mergem tot pe principiul pantalonilor lejeri sau, mai simplu, recurgem la denim. O noutate, in ceea ce priveste acest gen de vestimentatie, este revenirea la moda anilor '80. Asadar, case de moda ca Marc Jacobs, Proenza Schouler sau Lanvin si-au prezentat colectii in care pantalonii trei sferturi cu talie inalta, au fost vedete. Bufanti sus, usor conici, cu talie inalta si taieturi rigide, usor masculine, "cropped pants", asa cum sunt ei denumiti, vor face senzatie in sezonul cald.

De asemenea, pantalonul model salvar, va fi foarte cautat anul acesta. Este usor de purtat, ascunde imperfectiunile, iar temperatura crescuta de afara nu o sa fie o bataie de cap.

Ca si culori, poti sa mergi tot pe mana... sezonului cald. Astfel ca iti recomand cat mai mult alb, dar si cat mai multe culori pastelate.
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dan pe 30 Nov 2011, 09:10
    ''port - rahatul'' la moda''

    Niste ''modisti'' denaturati la mecla si la suflet s-au gandit ca ar fi bine sa nu fie singurii afectati, sa mai aiba confrati-surori intr -ale deviantei existentiale. Si au clienti, prostime la greu, dai piept cu ea la tot pasu' si, e si cu motz, mandra !

    0
    1

  • Kitzy pe 18 Mai 2011, 08:18
    trendul sezonului,pantalonii cu turul jos

    Pantalon cu turul jos...incercam....daca ne avantajeaza,o.k.daca nu...ii lasam pe altii.Oricum o silueta fina imbracata intr-un pantalon de genul asta si-o sanda cu toc inalt,da bine.Succes celor curajoase!

    1
    0

  • taty pe 10 Feb 2011, 20:14
    pantaloni bufanti

    buna am si eu o intrebare..miam luat panatloni bufanti putin cu talia inalta si conici..dar nuj cu ce sa-i port ma puteti ajuta?

    0
    1

  • angel pe 7 Iun 2010, 15:46
    pantaloni

    fiecare poarta ce ii place nu dati acuma cu pietre in unele fete care poarta ,gusturile nu se discuta.

    0
    1

  • Anka pe 31 Mai 2010, 14:59
    pantaloni

    Nu sunt deloc o porcarie pantalonii cu turu`n vine....simplu nu va plac nu ii purtati....nu inteleg ce tot atata comentati

    1
    0

  • Maya pe 26 Mai 2010, 22:23
    Pantalonii sezonului????

    Sunt interesanti doar daca nu sunt foarte largi sa fie dizgratiosi... Dar ceva mai interesant este ca cei care au scris articolul au gresit sezonul! Vor fi 40 de grade vara aceasta!!!! Unde mama naibii sa purtam pantalonii din stofa, gecile alea si blana? Vara...doar rochitele si fustiteeeeeee....

    1
    1

  • laura pe 26 Mai 2010, 16:39
    bravo

    ce frumos vorbesc "doamnele" din Romania! nimeni nu obliga pe nimeni sa ii poarte sau nu! daca unora le plac, nu are nimeni dreptul sa nu respecte afinitatile lor

    2
    1

  • Jordan pe 26 Mai 2010, 08:05
    salvari

    Si eu am 2 perechi in garderoba, sunt dintr-un material mai elegant asa ca ii port seara cu sandale cu toc. Imi plac foarte mult! Fostul meu prieten avea si el o astfel de pereche de pantaloni.

    0
    1

  • Fantea pe 26 Mai 2010, 03:54
    :)))))))))))))))

    Chiar zici ca au pampersul cu ele,plin cu ...exact rahat :))))))))...Doamneeeeeeeeeeee,mare ti-e gradina.....:)))))))))))))))

    2
    1

  • Zozo pe 26 Mai 2010, 03:51
    Re:rayya

    Poarta-i tu fetitza,nu obliga pe nimeni sa poarte asemenea ,,rahat la purtator,, ok baby? Auzi...pensionare dohhhhh,tu cand ii porti,te-ai uitat in oglinda ? Sau chiar te admiri cand iti atarna kkatu' la dos :)))))))))))))) Moda lu' peste fiert !

    1
    2

  • rayya pe 25 Mai 2010, 23:08
    ???

    cati ani aveti? sunteti toate pensionare? eu am genul acesta de pantaloni.sunt comozisi si interesanti .... va sfatuiesc sa probati macar o data sa vedeti cum sunt ;)

    2
    1

  • Andreea pe 25 Mai 2010, 18:58
    God!!

    nu stiu cum pot unele fete sa poarte lucruri care sunt la moda dar care in realitate nu le face placere sa le poarte. Pretind asta doar pt a fi 'in pas cu moda'. Mi e mi se par niste oribilitati care arata k un sac cu 3 gauri: 1 prin care bagi picioarele si 2 pt a le scoate....ma rog..

    2
    1

  • Anca pe 25 Mai 2010, 12:45
    Pantaloni

    Oribili si de prost gust.

    2
    0

  • Letitia pe 25 Mai 2010, 10:08
    pantalonii cu turu-n vine

    De cand sunt eu n-am vazut ceva atat de inestetic,caraghios,lipsit de feminitate.Imi scuzati expresia sau comparatia dar arata de parca purtatoarea si-ar fi facut nevoile in pantaloni.Ce mai ,arata groaznic. Fetelor,fiti feminine si finute nu neaparat sau cu orice pret la moda deoarece moda nu este intotdeauna avantajoasa

    1
    1

  • Doina pe 25 Mai 2010, 08:57
    Pantalonii cu turu jos,o porcarie !

    Nu stiu cine a mai scos asemenea porcarie pe piata,dar nu as purta nici sa ma bati,ce naiba....zici ca ai rahatu' la fund....Pantaloni comozi la naiba...poate or fi...cei din tricot,dar nicidecum cei din denim....

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod