Brigitte Sfăt: 8 ţinute care l-au înnebunit pe Ilie Năstase

Fost model şi femeie de afaceri, Brigitte Sfăt este, de mai bine de un an, jumătatea lui Ilie Năstase. Stau împreună, îşi cresc copiii împreună, se sfătuiesc şi, înainte de toate se iubesc. Opinia publică din România şi prietenii fostului tenismen au acceptat cu greu această relaţie, din cauza notorietăţii nu tocmai comode pe care o are Brigitte. S-a căsătorit de tânără cu un potent om de afaceri care în foarte scurt timp a murit.

Tânăra doamnă a rămas atunci în fruntea unui imperiu financiar construit în Timişoara, iar afacerile nu i-au adus decât multe necazuri. Din cauza unul conflict cu un colaborator, femeia a fost arestată doi ani de zile pentru tâlhârie, în închisoare devenind un exemplu pentru colege sale de detenţie.

La fel ca într-o poveste şi prinţi şi cenuşărese, 10 ani mai târziu, Brigitte îl întâlneşte pe Ilie Năstase care se îndrăgosteşte iremediabil de ea. Eleganţa este unul dintre elementele definitorii ale femeii, acest lucru fiind remarcat destul de repede de oamenii care se pricep la moda şi stil. Încântătoare a fost şi la nunta Prinţului Albert de Monaco, unde a fost invitată alături de iubitul ei, Ilie Năstase.

Iată 8 exemple de ţinute care l-au fascinat şi îl fascinează încă pe marele sportiv, Ilie Năstase.
1 din 9

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nume pe 7 Aug 2011, 15:27
    Brigitte

    unde o mai gasit-o pe urata asta? nu vedeti ce guroaie are?????????

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod