Bine si prost imbracate la Globurile de Aur

Cameron Diaz, intr-o rochie rosie, a facut senzatie anul acesta, dar nici Marion Cottilard nu s-a lasat mai prejos in rochia sa Christian Dior, accesorizata cu o pereche de sandale de tip gladiator. Negrul nu rateaza primele locuri in podium, mai ales daca este vorba despre rochia purtata de una dintre cele mai talentate actrite de la Hollywood. Este vorba despre January Jones care s-a prezentat pe covorul rosu intr-o tinuta simpla, "all black", semnata de Lanvin.

Cea mai buna actrita intr-un serial drama, "The Good Wife", si una dintre cele mai bine imbracate actrite de la editia de anul acesta a Globurilor de Aur - Julianna Marquiles, bazandu-se pe modernismul in moda, a mers pe mana designer-ului Narciso Rodriguez.
Inspirata alegere.

 

Rateuri vestimentare....


Asa cum exista categorie pentru cele mai bine imbracate actrite, asa exista o categorie si pentru cele care, in ciuda faptului ca s-au straduit, au ratat startul. Nume mari din cinematografie au fost mai putin inspirate la evenimentul care a avut loc duminica seara (n.r. 17 ianuarie). Premiul cel mare si coronita au mers catre Cher si Cristina Aguilera, care sunt si colege pe platourile de filmare ale productiei "Bulesque". Criticii de moda s-au intrebat daca nu cumva au uitat sa se schimbe de costumele de scena, pentru ca aparitiilor lor, extrem de sofisticate, i-au dus cu gandul la acest lucru. Inca un minus pentru Cristina Aguilera a fost dat pentru neatentie.

Rochia aleasa a fost purtata de Donatella Versace la un eveniment care a avut loc cu putine saptamani in urma.


Daca pelicula in care a jucat reprezinta un fenomen, Zoe Saldana actrita din "Avatar" nu a putut tine pasul cu aceasta. Ea a fost trecuta in topul celor mai prost imbracate actrite prezente la eveniment, dupa ce a aparut intr-o tinuta creata de  Louis Vuitton si considerata de critici a fi demodata si lipsita de gust. O surpriza neplacuta avand in vedere ca aparitiile de pana acum ale actritei au fost fara cusur.  

La fel de surprinzatoare a fost si aparitia Annei Paquin care a dezamagit prin alegerea unei rochii aurii create de Stella McCartney.
O seara dezastruoasa pentru actrita din "True Blood" care, desi nominalizata la doua categorii, a plecat acasa cu mana goala.

Roz pe langa mult alb si mult negru, pe o parte indrazneala, pe de alta proasta inspiratie. Este vorba despre Diane Kruger care a mers pe mana creatorului Christian Lacroix si se pare ca de aceasta data nu a fost de bun augur.

Chiar daca in ultima vreme a fost obisnuita topurilor pozitive, iata ca pentru Kate Winslet a sosit momentul revenirii cu picioarele pe pamant. Chiar daca nu poate fi considerata a fi o rochie urata, de prost gust, iata ca tinuta a clasat-o pe actrita in topul celor mai prost imbracate din simplul fapt ca alegerea de anul acesta a semanat izbitor cu cea facuta anul trecut.


In aproximativ aceeasi situatie se afla si Meryl Streep care, in ciuda faptului ca nu a facut greseli majore in ceea ce priveste vestimentatia aleasa, a fost adaugata in acest top al... rusinii din cauza faptului ca tinuta aleasa, o rochie neagra, simpla, este mult prea batranicioasa. Mai mult decat atat, centura lata asezata in jurul taliei a fost total lipsita de gust.

Asteptam parerile voastre dupa ce vedeti pozele...

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vicvic pe 19 Ian 2010, 17:08
    Iar cat o priveste pe Kate Winslet,

    Chiar asa si este -- a purtat o rochie foarte asemanatoare cu cea de anul trecut de la Oscar, chiar mi-aduc aminte.

    0
    0

  • vicvic pe 19 Ian 2010, 17:07
    Cher?

    Nici nu ma mira ca a intrat in topul vedetelor prost imbracate. Nu e nici pe departe prima oara cand comite gafe vestimentare la asemenea evenimente.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod