Floricele pe... PC

Nu este primul stick USB parfumat, dar este primul stick parfumat in forma de floare. Se numeste - cum altfel? - USB Scent Flower (scent = aroma, parfum) si este disponibil in patru nuante si arome ...
Nu este primul stick USB parfumat, dar este primul stick parfumat in forma de floare. Se numeste - cum altfel? - USB  Scent Flower (scent = aroma, parfum) si este disponibil in patru nuante si arome diferite: floarea albastra are parfumul Ocean Breeze, floarea mov emana aroma lavandei, floarea roz este parfumata cu iasomie, iar cea alba miroase a musetel.

Toate cele patru stick-uri au cate un "rezervor" aromat si fiecare dintre acestea este vandut impreuna cu trei rezerve de aroma.
Atunci cand este introdus intr-un port USB, stick-ul incalzeste "cartusul" aromat si emana un miros placut. Aroma parfumata dureaza aproximativ o luna, asa ca vei avea parte de parfumul preferat timp de cel putin trei luni. Bineinteles, atata timp cat nu folosesti stick-ul, cartusul aromat nu se consuma.

Fiecare floare-USB parfumata costa 10 dolari + 5 dolari taxele postale si poti comanda una dintre cele patru flori parfumate de pe site-ul usbflower.com. Plata se face prin Paypal.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • arrwen pe 9 Feb 2010, 10:32
    Pt. Bianca

    Buna, Bianca! Intra pe http://astromax.eva.ro/ pentru a afla care este ascendentul tau in zodiacul european. Trebuie sa introduci datele tale in campurile din boxul principal iar apoi sa apesi "Afiseaza". Pentru a afla ascendentul corect, trebuie sa stii cat mai exact care este ora la care te-ai nascut.

    0
    0

  • bianca pe 8 Feb 2010, 21:59
    ascendent

    buna as dori sa aflu ascendentul meu.sunt nascuta pe 16 februarie 1989...cam pe la ora 4 5 dimineata.va multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod