Alege curele chic, pentru un plus de stil!

In ceea ce priveste pielea din care sunt confectionate curelele acestui sezon, ea "variaza de la piele fina, lucioasa, la cea mata, ceruita sau intoarsa, combinata cu materiale elastice.", dupa cum a subliniat Bianca Alexandr. La randul lor, "curelele inspirate din stilul etnic, stilizate prin diferite texturi de piele ecologica, sunt in tendinte mai mult ca niciodata toamna aceasta".

In plus, formele curelelor sunt cat mai variate cu putinta: de la curele subtiri cu tinte metalice aplicate, pana la curele gen corset cu fete duble, care definesc talia si pot fi purtate atat peste bluze vaporoase, cat si peste veste de blana sau paltoane pana la genunchi.


Cum purtam curelele...

In functie de model si material, curelele pot fi purtate atat peste o rochie, cat si asortate la o pereche de jeansi. Insa tine cont de momentul zilei in care alegi sa porti o anumita curea, pentru o aparitie eleganta si moderna.

"Variatia de marimi si culori face din carouri cele mai versatile imprimeuri, curelele fantezie ecosez putand fi adaptate atat la vestimentatia de zi, cat si de seara.", a aratat Dana Sofia.



"Curelele din elastic incretit sunt suficient de flexibile pentru a fi purtate peste un cardigan sau peste o rochie cu model in clopot, iar curelele subtiri pot fi asortate la o pereche de jeansi mulati.", a adaugat ea. Prinse neglijent in talie, fara a urma linia jeansilor, aceste curele confera un aspect chic si nonsalant.

Evita sa asociezi, in schimb, curelele late cu rochii sau fuste cu forme structurale, bine definite. "Acestea pot fi inlocuite cu cele subtiri, impletite din fire din piele in doua sau trei tonuri ale aceleasi culori.", iti sugereaza Bianca Alexandr.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Monica pe 20 Nov 2008, 18:40
    Laredoute.ro

    intr-adevar misto curelele de pe www.laredoute.ro ...mi-au placut si cele de la melimelo.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod