Festivalul de arta fotografica "Best Foto Fest"

Evenimentul "Best Foto Fest" isi propune sa demonstreze calitatile artistice ale celor mai mari fotografi romani, apreciati atat in tara, dar publicati si de catre importante titluri internationale de specialitate...

Evenimentul "Best Foto Fest" isi propune sa demonstreze calitatile artistice ale celor mai mari fotografi romani, apreciati atat in tara, dar publicati si de catre importante titluri internationale de specialitate.

Evenimentul va reuni 11 artisti si un total de 360 de fotografii, care vor face un tur in Bucuresti, expozitia fiind gazduita de Centrul Comercial Feeria (19 - 23 noiembrie) si Centrul Comercial Orhideea (24 - 30 noiembrie), ulterior ajungand si in Galeria Comerciala Brasov (2 - 7 decembrie).

"Best Foto Fest" are ca tinta educarea publicului ce va vizita expozitia, dar si a celor care vor consulta review-urile de presa.

Arta esteticului in continua miscare va fi prezentata de fotografi renumiti ca: Narcis Virgiliu, Alin Popescu, Valentin Calinescu, Tomoaki Minoda, Ionut Staicu, Mihai Moiceanu, Florin Constantinescu, Harris Wallmen, Ciprian Strugariu, Bogdan Panait si Stelian Pavalache.

Aceasta prima editie a festivalului romanesc de arta fotografica are ca obiectiv strangerea de donatii in favoarea tinerilor partial vazatori, cu deficiente de vedere operabile. Acestia vor trebui sa fie inscrisi la Asociatia Nevazatorilor din Romania, sa aiba un venit de maxim 175 (+ / - 10 %) euro / luna si sa dovedeasca prin acte justificative sansele de recuperare a vederii, prin avizul scris a doi doctori oftalmologi.

Vedetele implicate care sustin evenimentul sunt: actrita Maia Morgenstern, Alex si DJ Wanda (in foto), Catalin Botezatu si Gabriela Szabo, persoane publice ce au fost de acord sa indemne oamenii catre donatii la urnele special amenajate in centrele comerciale si sa atentioneze publicul asupra acestei cauze sociale.

Vizitatorii expozitiei vor fi invitati de promoteri sa achizitioneze carti postale cu vedetele preferate, contra unei sume simbolice de 1 RON, toate donatiile contribuind la acordarea unei sanse persoanelor cu deficiente, pentru recuperarea vederii.

Cei care doresc sa doneze si sa sprijine campania de recuperare a vederii, o pot face prin donatii la contul deschis la BCR, sucursala sector 2, cont RO24RNCB0073049977790086.

Festivalul de arta fotografica "Best Foto Fest"
Centrul Comercial Feeria (19 - 23 noiembrie)
Centrul Comercial Orhideea (24 - 30 noiembrie)
Galeria Comerciala Brasov (2 - 7 decembrie)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod