Tania Budi, mireasa Lizei Panait

Creatoarea de modă şi-a prezentat cea mai nou colecţie, miercuri seară, în Cocor Department Store. Colecţia, Endless - Fară sfârşit - creionează perfect atmofera şi specificil Mongoliei.
Creatoarea de modă şi-a prezentat cea mai nou colecţie, miercuri seară, în Cocor Department Store. Colecţia Endless - Fără sfârşit creionează perfect atmofera şi specificul Mongoliei. O temă cu care creatoarea Liza Panait cocheta încă din iarna trecută. Vizionarea filmului "Mongol" a fost însă determinantă în a o convinge că acea zonă fascinantă merită explorată şi din punctul de vedere al modei.
 
"Am fost fascinată să descopăr liniile şi motivele costumului mongol", afirmă Liza Panait. "Am preluat şi reinterpretat de la ei şi elemente cu aspect războinic, în concordanţă cu istoria lor grăbită şi mai mereu în şaua calului".

 
"Endless" este o colecţie de iarnă ce conţine multe propuneri pentru sărbători. Are piese suprapuse (veste peste palton, veste peste rochii), paltoane cu stofă de lâna şi aplicaţii de blăniţă cu foarte multe detalii, lungi şi scurte. Culorile predominante sunt alburiu, negru, gri, tonuri de maro, arămiu, mov, turquoise, combinaţii de maro cu negru, maro cu gri, gri cu mov, uni cu imprimări florale. Materiale folosite sunt lâna, blăniţă artificială, jerse de lâna, catifea, mătase naturală, borangic, voal natural, dantelă, tricotaje manual şi multe aplicaţii manual.

 
Mai toate piesele colecţiei au volum în partea de jos, umeri supradimensionati cu aspect de armură, închidere asimetrica, gulere cu volum, gulere asimetrice, croi larg al mânecilor, detalii cu aspect de platoşă, jocuri de lungimi pe acelaşi produs şi multe tăieturi abrupte specifice costumului mongol. Predomină vestele, mai ales din blăniţă, făcute să îmbrace femei puternice, care ştiu ce vor şi care nu depind de nimeni.
 
Rochiile de seară propuse sunt atât lungi cât şi scurte, din materiale preţioase, brodate, din voal şi mătase naturală cu material imprimat şi dantelă.
 



Tania Budi, personajul principal
 
Actriţa a fost aleasă să poarte rochia de mireasă, o creaţie din dantelă de bumbac arămie cu vestă din blăniţă albă brodată cu auriu. "Tania Budi a fost în gândul meu din primul moment, pentru că se potriveşte perfect cu tema colecţiei şi o admir dintotdeauna pentru felul ei de a fi", mărturiseşte Liza Panait.
 
"Am fost onorată de propunerea Lizei de a fi mireasa colecţiei Endless"
, mărturiseşte Tania Budi. "Rochia pe care am purtat-o este absolut spectaculoasă.
A fost dragoste la prima vedere. Oricum, tema colecţiei îmi place foarte mult. Creaţiile Lizei în general sunt foarte sofisticate dar niciodată pretenţioase, ceea ce îţi permite să le porţi în orice moment al zilei. O recomand pe Liza Panait tuturor femeilor care vor ceva special".

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cocolina15 pe 21 Mar 2011, 15:45
    Nu imi place

    Laurette aia e o bitch>:p

    0
    2

  • cocolina15 pe 21 Mar 2011, 15:44
    Imi place

    Tania Budi este o femeie extrem extrem de frumoasa..Chiar imi place de ea...Mai ales dupa ce am vazut-o si in Narcisa Salbatica,unde arata fenomenal!!!:*

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod