Senzualitate la Romanitza

Dupa ce Catalin Botezatu a reusit sa ne incante si sa ne socheze cu "vrajitoarele", cristalele si accesoriile vii, din colectia prezentata la Festivalul de Moda de la Iasi, a venit randul Romanitzei Ciolcan sa ne prezinte colectia "Opulux". Cartea de vizita a creatoarei este eleganta.

O colectie de seara caracterizata prin eleganta, echilibru, simplitate bine structurata, armonii cromatice si croieli care pun bine in evidenta materialul - Elegance, Ungaro, Valentino, Krizia, Versace, Armani. O colectie care gliseaza intre pret-a-porter si haute couture. Tafta simpla sau matlasata, matase brodata elabora, danteluri fine, brodate in paiete sau margele, tull brodat, aplicatii geometrice pe voaluri de matase naturala, coordonate cu croieli fluide sau ample, cu spatele gol sau taieturi adanci in forme de V, iata cateva dintre secretele acestei colectii.

Cromatic, dominant este negrul dar nu lipsesc rosul, bordo, lila, violet, argintiu sau auriu. Broderiile in tonuri pastel de bej, maro sau culoarea mentei vorbesc de un excitant limbaj al culorii. Colectia are ca puncte de atractie si accesoriile: incaltaminte Bruno Magli si bijuterii Roxane Paris. Romanitza insasi a fost cea care a prezentat rochia de mireasa, o combinatie rafinata de tafta, tull si broderie, intr-un rose poudre care a adus finalului de colectie senzualitate si multa sensibilitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod