Rita Muresan propune un spirit liber

Prezentarea ultimei colectii semnata Rita Muresan a reprezentat surpriza serii in care a avut loc show-ul de moda Style Up, desfasurat la Plaza Romania. Creatoarea si-a facut aparitia la sfarsitul spectacolului, cand nimeni nu se mai astepta sa o vada in acea seara. Prezenta ei in Sala Rotonda a surprins si datorita faptului ca organizatorii evenimentului nu au trecut-o in program.

Colectia “Freedom” propusa de Rita Muresan este adresata femeii libere, independente, care este sigura de farmecul si puterea ei de seductie. ”Femeia libera” este exprimata in colectie prin diferite tipuri de femei: femeia romantica, frivola, femeia pragmatica, agresiva dominatoare si femeia fragila. Notiunea de libertate este perceputa altfel de fiecare, in functie de personalitate. Colectia toamna-iarna 2007-2008 propusa de Rita Muresan este eleganta, rafinata, realizata din matase, tafta shantung accesorizate cu strasuri Swarovski, dar si stofa de lana si piele. Paleta cromatica respecta tendintele internationale. Au fost folosite culorile: negru, gri, rosu, albastru metalic, alb argintiu, auriu, verde, ciclame, ivoire. Ca in sezonul anterior, se poarta platformele, accesoriile voluminoase, strasurile si paietele.

Prezentarea de moda a inclus, pe langa colectia Ritei Muresan, si ultimele colectii ale Otter, Levi’s, Etam, Celio, Stone Creek, BSB, Stefanel, Women’ Secret, Springfield si Esprit. Evenimentul a fost prezentat de Cristi Gretcu, de la Divertis, iar directorul artistic al evenimentului a fost Alin Galatescu. Coafura modelelor a fost realizata de Hair Revolution, iar machiajul de Givenchy.

In colectia de toamna-iarna 2007/2008 de la Springfield, directiile de inspiratie au fost mediul urban si "calatoriile", intr-un puternic spirit de aventura ce caracterizeaza sezonul. Tinutele casual, neconventionale sunt lansate intr-un design modern cu printuri agresive si detalii artizanale ce definesc colectia Springfield a acestei toamne. Culorile predominante sunt kaki, portocaliu, maro dar si nuante de gri, navy blue si mov.

Women’Secret propune in acest sezon tinute hotarate sa se potriveasca pentru orice stare de spirit si ocazie. Liniile de toamna-iarna 2007/2008 urmeaza 10 tendinte care te vor face sa te simti independenta si senzuala in fiecare moment: Tokio Neon, Denim Stories, Pijama Party, River Dale, Bewitched, Julietta, Marshmellow, Vintage, Happiness si Jane.Din tara Soarelui-Rasare, Women’Secret aduce cele mai surprinzatoare tendinte, inspirate din muzica pop a Japoniei.

Colectia Etam Winter 2007 este o poveste moderna cu imprimeuri discrete, culori senzuale si multa matase. Rafinamentul dantelei fine se imbina armonios cu confortul bumbacului si cu stralucirea modelelor din matase, in culori pretioase de auriu si champagne, foarte chic si pline de nostalgia elegantei din trecut. Inspiratia orinetala, tendintele noi , formele moderne, detaliile poetice, culorile delicate si temele retro alcatuiesc povestea Etam.

Ultima colectie Otter pastreaza accentele clasice, popunand insa si materiale noi, interpretari ale look-ului modern. Stilul Celio inseamna haine la moda, dar mai putin agresive si mai mult sofisticate, haine elegante prin croiala, detalii, culori si materiale. Colectia Celio Winter 2007 reprezinta un manifest urban. Celio - amestec de tesaturi, jocuri de croieli si trasaturi grafice ce semneaza un veritabil manifest al modernitatii. Cashmirul este emblema originala a marcii si este materialul principal al colectiei.

Stone Creek a la nsat la Plaza Romania colectiile de toamna-iarna ale brandurilor: G-sus, Pepe Jeans, Dickies, Lee, Wrangler, Jump, Rocket Dog si Kowalski.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • BALTAG ROXANA pe 24 Mai 2008, 14:21
    tinute de botez

    nu gasesc tinute de botez

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod