Kyoto, o colectie de inspiratie japoneza

Noua colectie de tip pret-a-porter de lux semnata Catalin Botezatu, Kyoto, este inspirata din perioada samurailor. Ea doreste sa transpuna in garderoba femeii moderne misterul si senzualitatea batranului continent asiatic.

Prezentarea colectiei a avut loc la Bamboo Sporting Club, o locatie ideala pentru spectacole de moda, dar si unul dintre cele mai mondene localuri de vara din capitala. Botezatu a prezentat la Bucuresti pentru a doua oara colectia Kyoto, prima prezentare avand loc in urma cu doua luni de zile la Monte Carlo.
Kyoto a fost premiata la festivalele de moda din Bali si Malta drept cea mai buna colectie prezentata in acest an in cadrul evenimentelor respective.

Spectacolul a fost prezentat pentru prima si ultima oara la Bucuresti, caci designerul pregateste deja o alta colectie care va fi lansata la sfarsitul lunii iulie la Summer Fashion Festival.

Colectia completa contine 46 de produse, in marea lor majoritate rochii de seara. Materialele folosite sunt voalurile, organza, brocard si sunt brodate manual cu paiete si margele.
In ton cu tendintele actuale culorile de baza ale colectiei sunt verde, roz, portocaliu, galben si non-culorile vesnic la moda alb si negru. O buna parte a tinutelor sunt "accesorizate" cu blanuri pretioase de vizon, vulpe si leopard. Pantofii sunt realizati special pentru aceasta colectie de catre Mihai Albu, dupa un concept Catalin Botezatu, iar bijuteriile poarta semnatura Danei Coteanu (Marijuana).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod