Catalin Botezatu: “Snobismul nu este un lucru negativ”

15 interviuri pentru televiziuni importante din lume, 6 zile petrecute in America, cea mai apreciata si asteptata colectie a Couture Fashion Week de la New York, toate acestea realizate de un creator roman.
15 interviuri pentru televiziuni importante din lume, 6 zile petrecute in America, cea mai apreciata si asteptata colectie a Couture Fashion Week de la New York, toate acestea realizate de un creator roman.

Prezent pentru a doua oara la Couture Fashion Week de la New York, Catalin Botezatu a mers in calitate de special guest, de data aceasta. Poate ca te-ai obisnuit deja sa-i numeri succesele si nu mai este o surpriza ca si de aceasta data a stralucit. "Famous Rich and Snob", colectia atat de mult asteptata in New York, a incantat audienta, dar si audienta l-a incantat pe Catalin.

Ce inseamna "Famous Rich and Snob"? "Sunt niste atribute! 'Bogat' e o chestiune misto, 'Faimos', la fel! 'Snob'... snobismul nu este un lucru negativ, din contra, suntem faimosi datorita voua, suntem mult mai bogati din punct de vedere spiritual,datorita faptului ca am vazut lumea si suntem snobi pentru ca ne invartim in cercul asta de oameni influenti si mergem in locuri fitoase... deci nu e nimic rau", ne-a declarat Catalin Botezatu intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Eva.

Despre Couture Fashion Week si publicul de la New York


"Editia de anul acesta a fost net superioara celei de anul trecut. Au venit oameni de calitate, presa buna", continua designerul.

"La eveniment au venit multe persoane importante: soprana Angela Gheorghiu, Anastasia Soare (care a venit special de la Hollywood), Nadia Comaneci (a venit din Oklahoma), Simona Marinescu (Ambasadoarea Romaniei la ONU), Consulul Romaniei la New York, directoarea Institutului Cultural Roman la New York, oficiali ai Ambasadei Romaniei de la Washington si oameni de afaceri", ne-a declarat Catalin Botezatu.

Dupa cum singur afirma, "Famous Rich and Snob" a fost cea mai asteptata si promovata colectie de la acest eveniment. "Una dintre rochiile mele a dat coperta catalogului acestui eveniment. In plus s-au facut o sumedenie de afise, coperti in care s-au folosit piese din colectia mea", a completat creatorul. La sfarsitul prezentarii de moda, Catalin Botezatu a avut parte de un cocktail organizat, in cinstea lui, de Institutul Cultural Roman.

Mai apoi petrecerea s-a mutat intr-un loc mai putin oficial, unde Catalin si-a sarbatorit succesul alaturi de Angela Gheorghiu, Anastasia Soare si Nadia Comaneci, care au ochit deja cateva piese din colectia prezentata.
 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ivory.romania pe 30 Nov 2009, 09:26
    Rochii superbe pe www.e-ivory.ro

    Rochii superbe pe www.e-ivory.ro

    0
    0

  • busy pe 23 Mai 2009, 22:32
    catalin botezatu si haute couture?

    heyyyyy in primul rand cautati definitia corecta a cuvinteler. nici un designer din Romania nu poate avea colectii haute couture...ori ar trebui sa aiba un sediu la Paris si o ''licenta'' pe care o detin doar vreo 20 de case de moda din toata lumea..

    0
    0

  • happy pe 25 Feb 2009, 23:52
    bravo bote

    catalin botezatu e foarte tare.il apreciez foarte mult,ba chiar are un site cu lenjerie foarte accesibil si probabil ca unele din rochiile lui nu sunt chiar atat de exagerate la pret.are stil si bun simt .l-am intalnit si in realitate si este un tip super ok

    0
    0

  • klau pe 24 Feb 2009, 19:00
    catalin botezatu

    Nu cred ca domnul Botezatu a spus ceva despre snobi,din moment ce colectia se numeste famous rich and snob.Probabil a spus ceva despre parveniti dar nu despre snobi fiindca nu cred ca se contrazice in declaratii-colectii.Cititi cu atentie articolul.probabil e gresit titlul.pa

    0
    0

  • Roberta87 pe 23 Feb 2009, 03:35
    hmmm...

    Tot ce vad aici sunt frustrari...ale oamenilor de rand...Sincer? Oricine poate deveni snob fara sa-si dea seama, depinde doar de echilibrul pe care il ai in viata...cunosc oameni foarte instariti financiar, care nu au uitat de unde au plecat...stiu sa aprecieze ce e mai important in viata lor. Deci nu sunt snobi...Eu personal am o chestie pe care functioneaza viata mea...in privinta modei si a hainelor. Nu toate hainele scumpe sunt de calitate buna si nu toate hainele ieftine sunt de calitate proasta. Asta o stiti si voi...dar...decat o pereche de pantofi ieftina si de proasta calitate, as prefera sa triplez pretul si sa-mi iau una de calitate buna (mai bine 1 an de zile cu niste pantofi de firma decat sa schimb perechi ieftine de pantofi care tin de pretul pe care l-am dat pe ei). Moda nu e un moft...e o investitie si trebuie sa investesti in calitate!Calitatea isi spune cuvantul indiferent de pretul mare sau mic al articolului vestimentar. Alegeti haine in functie de asta si va garantez ca nu veti fi considerati snobi sau parveniti si app...va recomand documentarul "The Secret", merita sa aveti o viata mai buna si un mod de gandire mai sanatos...fara frustrari...:)

    0
    0

  • Horbaniuc pe 23 Feb 2009, 03:13
    moda/afaceri/publicitate////////////////

    REUSITELE tale ne fac mai ambitiosi;Felicitari!VA ofer o informatie foarte foarte foarte mult cautata :rog sa vizitati link-ul:http://www.magneticmarketing.ro/?r=8cabb0d0e28a5f7a4f59b6003458faf9

    0
    1

  • danjti pe 22 Feb 2009, 16:33
    Felicitari

    http://www.couturefashionweek.com/event/accessories.htm Fiindca tot suntem la capitolul link-uri. Lasati omul in pace nu mai fiti invidiosi.Bravo lui ca e acolo si e din Romania.Altii nu prea mai sunt care sa reprezinte Romania.Decat cei din Italia.........Si oricum decat sa criticati fiti voi mai buni decat el si participati acolo.

    0
    0

  • nicoleta hantas pe 22 Feb 2009, 00:34
    o simpla parere

    Doamne....Ileana, cat de rai putem fi noi romanii intre noi...sunt stupefiata in fiecare zi a vietii mele, de cate ori citesc astfel de comentarii...raman asa cu un gust amar..Si ce e mai rau , e ca nu se stie daca vom incerca sa ne schimbam vreodata si sa invatam ca trebuie si noi sa fim ca altii, care ar fi in stare sa faca orice pentru concetatenii lor- nu ca noi sa incercam cu toata puterea fiintei noastre sa i afundam in mocirla...Mi e dor de tine...Pupici pt fetita ta!

    0
    0

  • forever forever pe 21 Feb 2009, 13:32
    ptr. CATALIN BOTEZATU

    Felicitari pentru fiecare succes din viata ta! Reusitele tale impulsioneaza pe fiecare si, crede-ma, ma simt mandra ca exista si altfel de romani!

    0
    1

  • ana pe 20 Feb 2009, 08:20
    ridicol oricum...

    Multumesc pentru explicatie. Evenimentul principal in orasul in care ma aflu, a fost Mercedes-Benz Fashion Week Fall2009 si am fost surprinsa de prezentarea personala, a lui Catalin privind colectia lui, despre care presa de la NY (ziare sau reviste) nu a mentionat. Festivalul Couture Fashion Week nu a inclus nume consacrate din moda internationala. Imi cer iertare pentru confuzia celor doua evenimente. M-au iritat declaratiile exagerate facute public prin intermediul media Romania. Regards

    0
    0

  • ileana.voicu pe 20 Feb 2009, 08:01
    @ana

    Catalin Botezatu nu a fost la Saptamana Modei de la New York, ci la Couture Fashion Week. Aceste doua evenimente se desfasoara in paralel. Aveti jos explicatia pe care am introdus-o si in textul materialului. "Couture Fashion Week este un circuit care promoveaza creatorii de haute couture si articole de lux, dar si creatori independenti. Prezentarile Couture Fashion de la New York au loc, in paralel cu Saptamana Modei, care se desfasoara de doua ori pe an si reuneste marii designeri internationali de moda." Multumesc.

    0
    0

  • ana pe 20 Feb 2009, 07:26
    designeri

    C. Botezatu NU a fost parte din NY fashion week, ci doar a facut o prezentare privata, pe cheltuiala proprie, in aceiasi perioada de timp. El nu se gaseste in lista designerilor participanti sau invitati. Am postat un link pentru ce-i ce vor sa se convinga. Presa din NY (exclud publicatiile romanesti) nu a stiut si nu a fost interesata de acest eveniment. Multumesc

    0
    0

  • irina istrate pe 20 Feb 2009, 07:15
    moda

    moda-nu inseamna bani multi cheltuiti pe ceea ce nu poti imbraca si nu te reprezinta.moda-inseamna ceea ce iti place nu ceva in care imbracat sa pari caraghios.eu personal admir prezentarile de moda,dar niciodata nu voi imbraca nimic de acolo nu pentru ca nu am bani ci pentru ca nu-mi place sa fiu nici macar de risul meu dar al altora.

    1
    0

  • ana pe 20 Feb 2009, 07:15
    mbfw - designeri

    http://www.mbfashionweek.com/newyork/fall2009/designers/j_mendel/index.html aveti aici linkul festivalului si lista designerilor participanti no comment

    0
    0

  • cilike pe 19 Feb 2009, 21:34
    catalin botezatu

    este un tip ciudat si daca lumea da bani pe hainele facute de el e nororcul lui

    0
    0

  • carina pe 19 Feb 2009, 18:02
    draga Violeto

    Esti o frustata .. cu cine te certi atata :))) Bravo lui ca a facut ce a facut chiar il simpatizez dar cand il vad ca vrea sa se dea popular si nu este deloc asa chiar ma enerveaza

    0
    0

  • violeta n. pe 19 Feb 2009, 15:07
    catalin botezatu

    Atunci cand citesc unele lucruri scrise de...laurici, carine si....spiridoni...ma gandesc cum oare nu ne e jena sa vorbim asa despre UN ROMAN CARE E CONTEMPORAN CU NOI, CARE NE REPREZINTA, CARE MAI E SI MANDRU CA E ROMAN, PE DEASUPRA !!! BRAVO CATALIN BOTEZATU !!! - de fapt ai avut dreptate, snobii si parvenitii nu sunt targhetul tau ! Apropos de DEX...desteptilor...targhet inseamna tinta... Asta se pare ca e o caracteristica a neamului nostru...sa ne facem singuri prosti, sa vrem sa plecam de aici in loc sa facem vreo treaba si sa criticam...sa criticam....ce fac altii, ...sa moara si capra vecinului si tot asa, in spiritul pastoral doinesc...

    0
    1

  • lili pe 19 Feb 2009, 12:35
    felicitari pentru catalin

    Felicitari si s-o tina tot asa pe mai departe indiferent de comentariile unora!

    0
    0

  • fan Eva.ro pe 19 Feb 2009, 11:11
    despre oameni destepti

    nici nu fac efortul sa citesc acest articol.

    1
    0

  • florentina pe 19 Feb 2009, 09:55
    moda la cei ff bogati

    NU TOATA LUMEA E SNOABA ASA CUM A SPUS CATALIN BOTEZATU, SANT MULTI OAMENI CU& BANI PUTINI DAR CARE STIU SA SE IMBRACE CU BUN GUST IN DIFERITE OCAZII,DACA NU AVEM BANI SUFICENTI PT A NE PERMITE SA CUMPARAM IMBRACAMINTE DE FITE DE LA BOTEZATU ASTA NU INSEAMNA CA SANTEM SNOBI, FIECARE CU DECENTA LUI IN TOATE, SI CU ASTA AM SPUS TOT CE SE PUTEA SPUNE

    1
    0

  • emilia pe 19 Feb 2009, 09:23
    succes , felicitari pt.catalin botezatu

    succes,felicitari pt. catalin botezatu si eva.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod