Camelia Roatis: „La Milano a inceput o etapa importanta din viata mea“


 
Care este perioada ta preferata, in ceea ce priveste tendintele in moda?
 
Ma pot autocaracteriza ca fiind o persoana vesela si comunicativa, careia ii plac culorile, soarele si oamenii calzi si optimisti. Poate din aceasta cauza vara este cea mai apropiata sufletului meu, intrucat soarele imi da energie si imi dezlantuie imaginatia.
 
Ce parere ai despre scena designului romanesc?
 
Sunt mandra ca sunt romanca si am spus asta chiar si la Milano, intre personaje importante pe scena modei la nivel international.Designerii romani sunt extrem de talentati si cred ca deja au dovedit acest lucru prin aparitiile de succes atat pe plan national, cat si international.
 
Ce crezi ca aduci diferit pe scena modei romanesti?
 
Din punctul meu de vedere frumusetea sta in detalii, iar simplitatea are o un farmec aparte.

Imi doresc sa ofer alternativa unor piese vestimentare versatile fara acel atribut „shinny” suprafolosit, din pacate.


 
Daca ar fi sa enumeri 5 piese vestimentare pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in garderoba sa, care ar fi acestea?
 
Mi-am dorit ca in colectia Everlasting sa includ tinutele de care orice femeie are nevoie: o camasa alba, un pantalon negru, un sacou colorat, o fusta pana la genunchi si un tricou sunt must-have-uri, intrucat pot fi transformate usor folosind accesorii statement.

Ce proiecte vei derula in viitorul apropiat?
 
Sunt abia la inceput de drum si ma bucur de fiecare aparitie, de fiecare client care imi poarta tinutele.

E un sentiment intens de fericire ca munca sa imi fie apreciata.Mi-as dori sa trec granitele tarii si daca mi se permite sa visez, chiar sa realizez tinute pentru distributii cinematografice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod