Cu ce tinute a ajuns Carmen Negoita in presa internationala

Carmen Negoita a fost unul din personajele principale ale articolelor aparute in presa internationala privind tinutele elegante cu care s-au imbracat invitatii show-urilor de la London Fashion Week.
Cunoscutul fashion blogger a fost singurul din Romania invitat la zece prezentari de moda ale brandurilor internationale precum John Rocha, Bora Aksu, Mulberry, Orla Kiely sau David Koma si, in premiera, la screeningul noii colectii Burberry, evenimentul-cheie al marelui festival de moda.

Carmen a fost fotografiata de fotoreporterii agentiilor de presa internationale si a acordat interviuri aparand in publicatii precum Washington Post, Harper’s Bazaar, Daily Mail sau Vanity Fair. Fashion bloggerul roman a atras atentia prin trei outfituri in care a combinat piese vestimentare ale unor branduri de lux internationale cu cele romanesti.

Prima tinuta a avut o tenta retro si a inclus fusta Asos, bluza Moschino, accesorizate cu pantofi Moschino, plic Christian Louboutin si palarie Gabriela Dumitran.

A doua tinuta a mizat pe un detaliu exotic reprezentat de un turban Gabriela Dumtran, un accesoriu ce a completat outfitul compus din palton alb Burberry, pantofi Sergio Rossi cu blana si plic Mihaela Glavan.

A treia tinuta, remarcata si laudata in publicatii de moda internationale, a fost compusa din fusta Burberry, palton Zara, pantofi Stella McCartney, manusi Sermoneta Gloves si un superb colier handmade achizitionat la un targ de profil.

London Fashion Week este al treilea festival de moda international la care participa Carmen Negoita, dupa cele din New York si Barcelona, designerii de peste hotare invitand-o in urma analizei amanuntite realizata asupra calitatii blogului ei, www.carmennegoita.com.

Carmen Negoita are la activ peste 100 de editoriale foto realizate pentru blogul www.carmennegoita.com, prin intermediul carora le prezinta cititorilor sai diferite trenduri fashion si modalitati de imbinare a pieselor vestimentare sau de accesorizare a outfiturilor pe care le creeaza. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod