Kinga Sebestyen preda Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Kinga Sebestyen se implica si anul acesta in ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. Pe 16 martie, antrenoarea de fitness va tine, la Pullman Hote, Bucuresti, sesiuni de sport in cadrul editiei din acest an a campaniei sale, “Kangoo Jumps pentru Viata”, organizata in parteneriat cu Asociatia M.A.M.E.
Toate incasarile acumulate in urma participarii celor cateva sute de oameni, precum si donatiile suplimentare, vor fi donate cu scopul de a construi Centrul Stelutelor, un centru de suport si recuperare pentru copii bolnavi de cancer.

Campania caritabila din acest an se va derula timp de o saptamana, in perioada 10-16 martie 2014, perioada in care sute de antrenori vor preda sesiuni de Kangoo Jumps pe tot teritoriul tarii.

„’Kangoo Jumps pentru Viata’ este un  proiect prin care pana in prezent am reusit sa dam o mana de ajutor copiilor, celor care au cea mai mare nevoie de asistenta si sustinerea noastra. Asociatia M.A.M.E au fost si sunt parteneri de incredere, cu un entuziasm si altruism care ne inspira si ne indeamna sa continuam derularea proiectului nostru comun si sa le oferim ajutorul nostru in totate campaniile umanitare.

Din pacate, anual in Romania sunt diagnosticati cu cancer aproximativ 500 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 16 ani, dintre care aproape 40% mor.
Echipa Asociatiei M.A.M.E. nu este straina de suferintele prin care trec copiii cu afectiuni incurabile si familiile acestora, implicandu-se in proiecte care raspund nevoilor speciale ale copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave.

Anul acesta si-au propus sa infiinteze un centru de suport si recuperare, cu scopul de a ajuta aceste familii in lupta cu boala, de a oferi copiilor o sansa in plus la viata, astfel incat de fiecare data cand un copil invinge cancerul, o steluta sa ramana aprinsa si sa straluceasca tot mai tare pe cer.

Alaturi de echipa Kangoo Jumps ma alatur si in acest an Asociatiei M.A.M.E in lupta pentru un tel comun:  sa oferim o sansa in plus copiilor cu probleme grave de sanatate la o viata normala atat la nivel educational si social, cat si psihologic si comportamental”, declara Kinga Sebestyen.

Alaturi de celebra antrenoare de fitness se vor alatura, pe parcursul campaniei, si trainerii Dósa Ildikó si Pop Ioan Lucian, precum si presenterii Andreea Zaragiu, Diana Stirbu, Ghita Gabriel si Florin Tudor.

Cine isi doreste sa participe la sesiunile de Kangoo Jumps trebuie sa contribuie cu minimum 50 de lei, in aceasta suma fiind inclusa si inchirierea ghetelor Kangoo Jumps.

„Avand in vedere scopul nobil al evenimentului  toti instructorii, practicantii si iubitorii acestui sport sunt asteptati cu drag pe 16 martie la Hotel Pullman, Bucuresti”, adauga Kinga Sebestyen.

Din 2010, Kinga Sebestyen organizeaza anual, in luna martie, alaturi de Asociatia M.A.M.E., campania Kangoo Jumps pentru Viata.
Toate incasarile obtinute in urma orelor de Kangoo Jumps dintr-o saptamana, la nivel national, sunt donate pentru programe de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer.

In 2013 s-a donat in vederea construirii unui Centru de Resurse pentru copiii bolnavi de cancer. In 2012 a avut loc strangerea de fonduri in campania “Un loc de joaca mai sigur pentru copiii bolnavi” – s-a reamenajat locul de joaca din curtea Institutului Clinic Fundeni. Editia 2011 a sustinut strangerea de fonduri in campania “Copilaria nu trebuie traita in spital”, in urma careia s-au reamenajat si dotat cu aparatura si mobilier medical cateva spatii din cadrul Sectiei de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni (doua camere de recoltat analize si tratament, patru grupuri sanitare, o rezerva).


Editia 2010 a evenimentului “Kangoo Jumps” a avut drept scop sustinerea strangerii de fonduri necesare pentru efectuarea, la o clinica din Italia, a unui transplant medular in cazul unui copil in varsta de 6 ani, bolnav de leucemie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod