Style Up, viziunea designerilor pentru acest sezon

Springfield men, un stil definit


Acest brand merge pe propuneri in functie de personalitatea celui care imbraca aceste piese vestimentare. Tocmai de aceea avem de-a face cu cinci linii diferite.

Bohotech se adreseaza unui individ boem si relaxat, dar in acelasi timp modern, urban, cu influente tehno.

Elitistul alege un look delicat si simplu, urban - casual si prefera tonurile neutre, negru, alb si gri. Nu se desparte niciodata de jachete si de blugi.

Tocilarul iubeste hainele de colegiu cu usoare accente excentrice, stilul casual boho combinat cu elemente de clubbing. Il recunosti dupa jeansii albastrii, pantalonii stil uniforme, cardigane tricotate si tricouri cu mesaje si inscriptii grafice.

O alta linie este Neo. Cei care fac parte din aceasta categorie sunt noii urbani tehnodark. Sunt caracterizati de negru, insa accepta si combinatiile de maro inchis pentru hainele sport. Ii inconjoara un aer misterios, iar outfitul lor se joaca cu suprapunerile si scoate in evidenta materialele cu finisaje tehno.

Noii boemi propun un look casual relaxat si sportiv, natural si usor excentric. Adora culorile naturale, pentru un spirit nou care imbina imprimeurile micro sau printurile florale. Materialele tehnice, in special pentru jachete, pastreaza atitudinea relaxanta boho.

Surpriza Springfield pentru acest sezon este UP Springfield

Localizata undeva la granita dintre stilul formal si cel sport, aceasta colectie a fost creata sa induca o stare de spirit - dorinta de a fi placut.

Piesele "must-have" ale acestei colectii, bazata pe culorile in voga ale sezonului - gri, violet si verde -, sunt camasile si jachetele casual. Piesele tricotate, pantalonii si accesoriile (genti, manusi, esarfe), impreuna cu incaltamintea realizeaza un look total.

Woman'secret: romantism si senzualitate de toamna


Si aceste brand a ales sa creeze pentru fiecare dintre noi. De exemplu:

Linia Mr. Men te poarta intr-o lume de basm. Galben, fuchsia, portocaliu, alb si albastru sunt culorile in care sunt portretizati protagonistii, care impreuna cu dungile bicolore si flori realizeaza o aparitie adolescentina.

Colectia Mushrooms este inspirata din cultura japoneza care, folosindu-se de desene pline de viata intr-un model repetitiv, creeaza un aspect tineresc.

Verdele, maro-ul si albul se imbina realizand outfituri cu printuri si detalii distinctive perfecte pentru exterior, cum ar fi brosele de matase in forma de ciuperci.

Stil dandy si trend-ul masculin al anilor '20 se regasesc perfect in colectia Vogue. Nonculorile negru si alb si culoarea rosu alcatuiesc baza acestei linii realizata din bumbac. Brosele detasabile din material textil, bulinele, catifeaua si desenele in stil vogue sunt detaliile seducatoare.

Feathers continua sa se inspire din tendintele anilor '20 si propune o aparitie in alb si negru, din materiale cu texturi sofisticate, precum matasea care emana delicatete. Printurile in forma de pene pun in valoare contrastele cromatice, pentru o femeie care se vrea eleganta si provocatoare.

Florile din colectia Soft Flowers transmit calm, confort si senzatie de relaxare. Nuantele de roz deschis, maro, orange pe tesaturi naturale precum bumbacul dau o delicatete aparte colectiei. Imbinarea printurilor florale cu dantela sidef si incretituri realizeaza un look senzual.

Spiritul toamnei este captat prin linia Nature, ce iti inspira romantism, delicatete, prospetime si feminitate. Paleta de culori, caracterizata de alb, gri inchis, roz si accente de galben, alaturi de naturaletea data de printurile florale si brosele fluturi, atrag subtil privirile.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexutzza pe 12 Oct 2008, 16:07
    ....-_-

    ..cam aiurea.....

    0
    0

  • ramona_vladuta pe 30 Sep 2008, 22:57
    tinuta perfecta ptr o nunta in luna octombrie

    am niste pantofi aurii cu bot de peste cu toc f inalt.atat.ce imi pot lua in sus la o nunta care este acum in octombrie.pot sa mi pun un dres negru mai gros sa nu fie transparent cu o rochie bleu deschisa superba scurta cu o centura aurie si ca haina???ajutor

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod