Concert Al Di Meola

Amphitrion organizeaza astazi, 11 septembrie, la Sala Palatului, un concert al unuia dintre cei mai mari chitaristi ai lumii, Al Di Meola.

Amphitrion organizeaza astazi, 11 septembrie, la Sala Palatului, un concert al unuia dintre cei mai mari chitaristi ai lumii, Al Di Meola.

Combinand pasiunea, inteligenta si o exceptionala tehnica, Al Di Meola este unul dintre cei mai proeminenti virtuosi ai jazz-ului contemporan.

Artistul a explorat o varietate mare de stiluri, dar este remarcabil pentru lucrarile sale de jazz, influentate de ritmurile muzicii latino.

Al Di Meola este detinatorul celor mai prestigioase premii pentru chitara acordate vreodata unui chitarist de catre cea mai bine cotata revista de specialitate, "Guitar Player Magazine".

"In istoria chitarei, nicio alta figura nu a facut mai mult pentru a da instrumentului o maniera pur tehnica, asa cum a facut-o Al Di Meola", a afirmat istoricul in chitara Robert Lynch.

"Stapanirea deplina a diferitelor stiluri este, pur si simplu, uimitoare.

Ma simt privilegiat ca am avut posibilitatea sa-i studiez lucrarile in toti acesti ani", a continuat Lynch.

Cu 21 de albume, dintre care trei de aur, Al Di Meola a cantat alaturi de nume ca Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, Jean Luc Ponty si multi altii.

Poti achizitiona bilete pentru concertul artistului on-line, de pe bilete.ro, de la Magazinul Muzica si din reteaua magazinelor Diverta.


Concert Al Di Meola
Joi, 11 septembrie, 20:00
Sala Palatului
Pretul biletelor: 200, 150, 100, 75 si 50 RON, in functie de pozitia din sala.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod