Rochia de mireasa: eleganta si romantism



Elegante, frumoase si simple... Astfel pot fi caracterizate rochiilede mireasa create de Casa "Agnes Toma", unde romantismul si chic-uldiscret se impletesc pentru a face de neuitat cea mai frumoasa zi dinviata unei femei.

"Agnes Toma" este o casa de moda specializata in tinuta de nunta pentrufemei, inca din anul 1994. Casa Agnes functioneaza ca un atelier decreatie, un numar mare de modele fiind lucrate unicat sau in seriimici. Proprie creatoarei este placerea de a experimenta materialesi tipare noi, modele inedite, intotdeauna in pas cu tendinteleinternationale.

Pentru rochia de mireasa, culoarea vedeta este albul.
Dar el poate luanuante de alb-patinat, alb-fildes, care sugereaza ca rochia e veche,ca a fost a bunicii sau a mamei si tocmai a fost scoasa din scrinul cuamintiri.

Linia rochiei de mireasa a anului 2001 urmeaza tendinta europeana,simplificandu-se tot mai mult si pastrand tot mai putine elemente deefect, cele esentiale. Sa nu uitam ca, in moda, mai putin inseamna maimult.

La "Agnes Toma", aceste elemente de efect pot fi, adeseori, accesoriileflorale care fac usor de identificat creatiile acestei case, lucratemanual de artisti specializati.

Stilul creatoarei acestei case este usor de recunoscut datorita unorelemente nelipsite, corsetul si jupa de tulle, dar acest lucru nuinseamna ca nu regasim si piese lipsite de ostentatie, de o elegantasimpla, cu o linie fluida, aproape de corp si foarte usor de purtat.

In Bucuresti, rochiile create in aceste ateliere se comercializeaza inurmatoarele magazine:
Alb si Negru - Magazin Unirea, et.2 (daca v-au placut rochiile de mireasape care le-ati vazut si va doriti una la fel, puteti sa faceti o comandape gustul vostru la acest centru);
Constant - Soseaua Stefan cel Mare, nr.15;
Princesse - parterul magazinului Unirea.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alpheta pe 19 Apr 2008, 08:33
    rochie de mireasa

    buna am nunta in septembrie anul acesta si daca se poate sa imi oferiti cateva sfaturi privind alegerea rochiei de mireasa si a accesoriilor ( si cateva trucuri nu ar strica -:)) ) multumesc mult si astept raspuns

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod