Reserved lansează colecțiile Young Fashion Lab pentru primăvară-vară 2016

Noua colecție Reserved este un amalgam de surse de inspirație, din sport, subculturi urbane, muzică și pop culture. Atmosfera extraordinară creată în campania de promovare a noii colecții a fost obținută printr-un colaj de stări de spirit extins și versatil.
Colectia YFL Girl and Boy primăvară-vară 2016  reprezintă un stil vesel, plin de emoții, culori și referințe surprinzătoare.
Linia Reserved YFL este dedicată tinerilor cărora le place să iasă în evidență în mulțime. Celor care sunt la curent cu tendințele de street fashion și cu evenimentele pop culture.

Colecțiile YFL  sunt create să surprindă cu idei originale dintr-o sinteză a tuturor tendințelor actuale. De asemenea, linia are la bază confortul de care ai nevoie pentru un stil de viață activ. YFL este o bună alegere pentru oamenii activi, care caută o combinație de confort și stil. Sezonul primăvară-vară 2016 este plin de referințe sport. Tricouri, jachete, jeans, fuste și o largă utilizare a bumbacului, sunt de bază atât pentru linia Woman cât și pentru Man.
Cu toate astea, fiecare parte a colecției a fost a fost tratată individual, atât de designeri cât și de fotografii care au pregătit campania de primăvară-vară.

Linia Woman

Linia YFL primăvară-vară 2016  pentru femei optează pentru un stil nonșalant retro. Linia a fost denumită “Brighton Rock”, pentru a sublinia referirile la stilul deceniilor trecute din UK, incluzând moda big-beat plină de imprimeuri și culori asortate surprinzător. Culorile sunt cele care dau acestei colecții acea notă de oldschool: ocru, tonuri pământii, roșu puternic și cald, turcoaz și nuanțe neutre luminioase arată exact ca decupajele din revistele anilor ‘80. Majoritatea siluetelor sunt feminine, cu tricouri scurte, micro-tops și rochii. Materialele naturale (bumbac, denim, suede, piele) de diferite texturi și  grosimi asigură o versatilitate interesantă liniei.
Stilul rezultat este effortless, ca acasă, situat în opoziție cu modernismul rece care a fost popular în sezoanele trecute. Reserved girl în sezonul de primăvară-vară 2016 este cool, naturală și liberă. Ea nu folosește prea mult machiaj și îi place părul puțin dezordonat. Stilul ei este un mix original de anii 1960 și puțin rock n roll. Pentru a echilibra elementele delicate și feminine, colecția conține și accente grunge (gândește-te la Sonic Youth – tricouri stylish și jachetele de ploaie parka evergreen).

Linia Man

Sportul este motivul principal al acestei părți din colecție, lucru accentuat de decorul sedinței foto și de titlul puternic pe care îl poartă această linie, “Racing vibe”. Estetica curselor de mașini, principala sursă de inspirație a colecției, este prezentă în materiale și în paleta contrastantă de culori.
Vibe-ul moto este reprezentat de motivele decorative care au fost folosite (dungi, numere, litere îngroșate, geometrie). Atmosfera riscantă a acestui hobby super-masculin este prezentă și în design-ul hainelor. Mesaje bold, tăieturi edgy și idei îndrăznețe. Silueta liniei este categoric una tradițional sportivă, masculină și uneori ca a unui boxer. Piept lat, brațe mari, decolteu adânc (da, s-au întors) și șolduri înguste (care sunt evidențiate de o pereche de joggers). În campania care promovează Reserved YFL Man, modelul (în ciuda aspectului său uber-masculin) are și ceva din personajul lui Ryan Gosling în filmul „Drive”, o combinație de dark și romantic. La fel și jachetele, tricourile și joggerii liniei Reserved YFL Man nu sunt doar pragmatice, pentru uzul zilnic.
Pot alcătui o ținută inspirată, dark romantic, pentru o noapte în oraș.

Toată colecția YFL a fost prezentată în două ședințe foto de mood. Fotografiile atrag atenția prin stilul puternic, atmosfera de film și locațiile exotice. În spatele ambelor proiecte este aceeași echipă creativă din care face parte fotograful Bart Pogoda. Atât YFL Men cât și YFL Woman au fost fotografiate în Madeira (Portugalia).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod