Noua campanie Bigotti, in stirile ziarelor italienesti!

Positano, perla coastei Amalfitane este locul ales de echipa de creatie a brand-ului masculin de imbracaminte Bigotti pentru a realiza cea mai recenta campanie de imagine.
Lumina stralucitoare, nuantele deosebite, peisajului care iti taie respiratia si detaliie arhitecturale, reflecta intocmai tema colectiei de primavara-vara, inspirata din eleganta tipica italienilor si stilul „la dolce vita”. Realizata pe strazile inguste a idilicului oras Positano, sedinta foto care i-a avut ca protagonisti pe Michael Layr si Jakub Zelman, cunoscuti din prezenarile Dolce &Gabanna, respectiv Emporio Armani nu a trecut neobservata de presa locala.

Motivul principal a fost prezenta modelului Nicoleta Vaculov care a stranit admiratia locuitorilor care s-au oprit in trafic, blocand strazile inguste ale coastei.
Dupa Catrinel Menghia si Madalina Ghenea, Nicoleta Vaculov a avut un impact puternic asupra italienilor care au remarcat frumusetea ei. Evenimentul a fost consemnat in Positano News care a concluzionat ca in oras se simte deja pulsul primaverii si a consemnat ca o echipa de profesionisti romani au realizat o sedinta foto in orasul de coasta. Noua colectie Bigotti va fi disponibile in magazinele din intreaga tara.

Credit foto: Positanonews.it

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod