Noi rochii in colectia Sense

Rochia este, fara discutie, piesa preferata a celor mai multe dintre femei. Uni sau print, cambrata sau oversized, din materiale fluide ori rigide, placerea de a purta o rochie noua, frumos accesorizata, este un adevarat rasfat in orice moment al zilei. Sense are o colectie impresionanta de modele de zi sau pentru ocazii speciale, create exclusiv pentru tine de Andreea Tincu, designerul marcii.
Anul acesta reprezinta un an special in evolutia Sense, marcand 10 ani de prezenta in moda romaneasca, prin magazine proprii, prezentari de moda nationale si internationale, design romanesc produs exclusiv cu operatori romani, un magazine online, actualizat saptamanal cu modele noi.

Rochia ocupa in colectiile Sense un loc foarte important. Poti alege rochii de zi, pentru serviciu sau plimbare, dar si rochii pentru ocazii speciale, din linia Sense Limited Edition. Materialele folosite sunt calitative, importate de la producatori cu traditie din Europa -Italia, Spania, Franta sau Grecia.


Catifeaua, material pretios, cu cadere specifica, aflat  in tendintele primaverii 2017, este folosita in modelul Velvet Kiss, in doua variante: rosu burgundy si negru. Iti va placea decolteul elegant, talia marcata si linia sofisticata. Tot din catifea, sunt rochiile Sophia si Blue Velvet, cu forma semiclos in partea de jos, care avantajeaza orice tip de silueta.

Daca preferi doar accentele din catifea, poti opta pentru rochia Velvet Leaves din brocart cu catifea. Linia modelului este evazata si cromatica discreta, dar vesela, pe un fond de albastru catifelat.
Albastrul este o culoare mult folosita in colectiile de primavara 2017 ale marilor branduri, in variante diverse, de la bleu island pana la albastru intens. Rochia Tender of the Night, din brocart pretios, are talia frumos marcata si un croi chic, cu peplum fin. E un model de o eleganta impecabila, potrivit pentru ocazii speciale. Il poti accesoriza cu nude sau albastru.

Poate preferi rochiile deschise la culoare si atunci designerul iti propune rochia Betsy din tricot lurex, avand o croiala complexa cu maneca tip fluture si talia marcata de un reper cu plii.
Este un model care iti va placea si prin lejeritatea pe care o ofera, fiind o combinatie reusita intre elegant si practic.

Tot din tricot imprimat sunt rochiile Chloe, Annes, Juliet sau Anne, materialul jersey fiind excelent la purtare, prin fluiditatea si confortul  pe care il vei simti cand le vei purta timp de mai multe ore.

Rosul intens, o culoare de baza in paleta cromatica a primaverii 2017, este nuanta pe care o regasesti in rochiile Glory, din crep uni,  The One, din dantela cu plii si Simply Red din ponte, cu volane la maneci.


Descopera toata colectia Sense pe site-ul www.fashionsense.ro si sarbatoreste alaturi de noi 10 ani de moda in Romania. Bucura-te de ofertele speciale, cadourile anului Sense, dar si de colectia noua, primavara 2017, care se afla deja in magazinele proprii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod