MOOGU Fine Jewellery 2017: noua colectie de bijuterii inspirata de Orientul Mijlociu

Surprinzatoare prin ornamentica si prin mestesugul fin, noua colectie Fine Jewellery 2017 dezvaluita in debutul acestui an de MOOGU, emana rafinament si frumusete plenara, fiecare piesa venind parca in intampinarea unui capitol din 1001 de nopti. Influentele orientale regasite in cadrul colectiei, nu sunt defel intamplatoare, designerul Andreea Mogosanu prezentandu-si in premiera colectia la prestigiosul targ organizat la Abu Dhabi in perioada 25-28 ianuarie 2017.
MOOGU Fine Jewellery 2017 Collection reprezinta un manifest pentru eleganta care nu se sfieste sa fie afisata si ale carei repere bine conturate sunt imediat recunoscute de catre cunoscatori. Ilustrand deopotriva motive vegetale si modele geometrice, Andreea Mogosanu ofera o perspectiva originala asupra artei de inspiratie orientala si extrage din universul bogat in semnificatii, splendoarea si sofisticarea definitorii pentru imaginea femeii contemporane.

Formele bogat detaliate ce pornesc de la amprenta unei frunze modelate in argint sau aur, se continua cu buchete pretioase de pietre, ale caror taieturi si slefuiri unice creeaza efecte fascinante de reflexie a luminii.
Orice femeie care alege sa le poarte este invaluita din primul moment de sclipirile diafane care ii pun valoare trasaturile chipului si care ii readuc negresit zambetul pe buze. Cerceii prelungi, bratarile late fixe si inelele spectaculoase sunt realizate atat din aur de 14k sau de 9k, cu insertii de pietre pretioase si diamante, dar si din argint placat cu aur rose si decorat cu zirconii Dalloz.

Aflat la editia cu numarul 20, targul gazduit de Abu Dhabi National Exhibition Centre, reuneste de-a lungul celor patru zile de desfasurare (25-28 ianuarie 2017) cei mai importanti artisti bijutieri, fashion designeri si branduri de accesorii, alaturi de reprezentanti ai magazinelor de lux din Orientul Mijlociu si de buyeri internationali.
MOOGU Fine Jewellery 2017 este o colectie special conceputa pentru piata Emiratelor Arabe, care marcheaza o noua etapa in ascensiunea internationala a brandului.

Bijuteriile MOOGU sunt disponibile online pe www.moogushop.com si in showroom-ul MOOGU situat pe Strada Brezoianu nr.4, et.2, precum si in concept-store-urile Molecule-F din Promenada Mall, et.1 si The Place X (Calea Victoriei nr.83-85).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod