Marks & Spencer prezinta Colecția de costume de baie, Holiday

Fie că alegi să mergi la piscină sau la plajă, costumele de baie din cea mai nouă colecţie Marks & Spencer sunt alegerea potrivită vara aceasta. Colecţia SS16 îmbină stilul şi confortul unor piese clasice cu influențele moderne. Fii sigură că vei atrage toate privirile cu printurile îndrăzneţe ale costumelor de baie, dar şi cu piesele ce cuprind tehnologia Secret Slimming™ care îţi vor oferi un plus de încredere.
Colecţia feminină include piese clasice cu accente moderne, cum sunt costumul de baie care se leagă în jurul gâtului sau modelul întreg de culoare roşie. Pentru un look mai îndrăzneț, printurile vii precum cele exotice sunt alegerile potrivite, pe când imprimeurile de tip paisley confer un look rafinat.

Varietatea de stiluri din colecţia SS16 va mulţumi chiar şi cele mai pretenţioase gusturi. Colecţia cuprinde costume de baie cu decolteuri adânci, modele ce se leagă în jurul gâtului pentru accentuarea formelor sau modele bandeau ideale pentru un bronz perfect, fără urme. Colecţia include şi piese sport, ce beneficiază de tehnologia Chlorine Resistant Lycra® Xtra Life, pentru durabilitate excepţională.

Costumele de baie cu tehnologia Secret Slimming™ sunt realizate din micro fibre inovative ce oferă acelaşi nivel de sustinere ca țesăturile tradiţionale cu efect modelator, fiind însă mult mai subțiri, mai fine şi mai confortabile.
Gama include sutiene şi slipuri care se pot combina diferit şi sunt disponibile de la cupa 32A la 40G.

Accesoriile pentru plajă pot fi uşor de asortat cu costumele de baie - de exemplu, rochiile tip caftan cu broderie sau pantalonii cu print paisley sunt piese cheie ce pot fi purtate imediat după o baie răcoroasă în mare.

Soozie Jenkinson, M&S Head of Lingerie, Swim and Active Design: “Piesele vestimentare din colecţia Holiday continuă să evolueze şi să-şi pună amprenta în modă. Stilul şi confortul sunt aspecte esenţiale care au stat la baza creării colecţiei. Costumele de baie întregi sunt în tendinţe sezonul acesta şi sunt create folosind o tehonologie modelatoare care oferă femeilor încrederea de care au nevoie.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod