Fii pe placul primaverii!

Fa-ti garderoba intr-o clipita si tine pasul cu moda primaverii! Iatacateva tinute ce definesc spritul acestui sezon. Fii si tu in ton cu el!

Rochii feminine - pregateste-te sa intampini vantul cald de primavara cuo rochie eleganta, plina de feminitate, asa cum a croit-o si Donna Karan.

Fusta foarte scurta - fustele scurte sunt din nou la moda. Pregateste-tipicioarele pentru ele si esti gata pentru o plimbare prin oras. Laplimbarile lejere s-a gandit si Stella Mc Cartney cand si-a pus amprentape fusta scurta.

Pantalonii stramti - colorati sau simpli, purtati cu bluze din materialece se lipesc de corp. A stiut de noile "reguli" ale primaverii si AnneKlein atunci cand s-a decis asupra lor in colectia primavara 2003.

Costumul de baie - de la cele mai conservatoare la bikini, costumele debaie au devenit mai mult ca oricand piese importante ale colectiilormarilor designeri. Cum au fost de data aceasta pentru cei de la TommyHilfiger.

Ceva delicat - draguta si romantica, cu ceva inspiratii din folclor,este una dintre creatiile ideale ale sezonului cald. La ele s-a ganditsi Alexander McQueen pentru noul sezon.

Accente asiatice - reorienteaza-ti garderoba spre culturile asiatice. Tevei simti eleganta si deosebita in aceasta primavara. Ia exemplul luiRoberto Cavalli.

Gentile ce definesc sezonul - lasa lumea sa vada ca ai umeri frumosi dearatat... si genti moderne de purtat.

Atingerea satenului - unul dintre cele mai pretentioase materiale numai este folosit doar pentru rochiile de gala. Din acest sezon, poatefi purtat oricand si oriunde. Ia exemplu de la Calvin Klein.

Incaltari metalice - lumineaza-ti picioarele cu o pereche de pantofiargintii. Nu se poate sa treci neremarcata! Ia exemplu de la Gucci.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod