Razvan Ciobanu la a zecea colectie

Designerul Razvan Ciobanu si-a prezentat de curand cea de-a zecea colectiea sa, incercand sa raspunda propriilor provocari si aducand in atentieo imagine surprinzatoare a femeii. Indraznet in designul noilor creatii,dar mai mult timid in viata de zi cu zi, Razvan Ciobanu si-a facut timpsi pentru un scurt interviu acordat Evelor, inainte de prezentarea noiicolectii.

De unde pot fi cumparate produsele semnate Razvan Ciobanu?
Deocamdata doar din magazinul Dada. Nu intentionez sa-mi deschid, inviitorul apropiat, un magazin de desfacere propriu, intrucat lucrez maimult pe comanda si pe serii scurte.
Cum nu mi-am propus sa-mi prezintcolectiile in afara.

Care ar fi tendintele sezonului primavara-vara 2002?
Dupa parerea mea, tendintele sunt spre sport. In ziua de azi, multefete sunt obsedate de look. S-au apucat de sport: practica fitness,aerobic. Din inclinatia aceasta a lor m-am inspirat si eu pentru nouacolectie.

Cum stai cu viata personala? Ai o prietena stabila in ultimul timp?
Nu, n-am o prietena momentan, dar nu simt nevoia de vreo schimbare inviata mea personala. De cateva luni ma concentrez pe conceptia acesteicolectii si n-am prea avut timp de altceva.

Cum poti sa prezinti moda pentru Razvan Ciobanu?
Selectarea manechinelor pentru prezentarile mele se face foarte greu.
Suntfoarte exigent cu persoanele care urmeaza sa defileze pentru mine. Nuprea apelez la incepatoare, vreau sa lucrez cu persoane care stiusa-si faca foarte bine treaba. Nu-mi place sa am emotii provocate deincepatoare. Toata lumea trebuie sa stie sa-si faca bine treaba. Douadintre fetele cu care colaborez foarte bine sunt: Ana Maria Bucura siAdina Grapa.

Ce-ti trebuie ca sa reusesti ca designer?
Multa rabdare, sa reusesti sa te eliberezi de frustrari, sa ai mult noroc,sa intalnesti oamenii potriviti. Dar nu cred ca sunt cel mai indicat sadau sfaturi.

Care este noutatea ultimei tale colectii si cam pe ce se bazeaza?
In primul rand, este o colectie de conceptie, si asta este un lucrunou pe care vreau eu sa-l impun pe piata.
Am ales materiale pe suportnatural, am folosit mult tercot si saten, luate de pe piata romaneasca,nu din strainatate. Finalul colectiei este pe negru.
In privinta costumelor de baie, am folosit fas (tercot peliculizat). M-amaxat pe costume intregi si slipi josi de culoare gri mata, uneori cupaiete aurii si maro. Costumele de baie sunt asortate cu esarfe dinmatase.
Ca o regula, se poarta ceea ce te avantajeaza.

Cat costa o colectie si in cat timp este ea conceputa?
Pretul depinde de materialele folosite. Ca timp, pentru ultima colectieam lucrat circa 4 luni de zile.

>Prezentarea colectiei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod