Colecţia pentru bărbaţi primăvară-vară 2017. Eroul urban - Când opusurile se atrag: eleganță și sport

Colecția Ermanno Scervino Primăvară-Vară 2017 pentru bărbați aduce la viață o lume ce îmbină rafinamentul vestimentar cu echipamentul sportiv.
Emblema acestui sezon este jacheta- proiectată intr-o nota distinsa si fabricata din materiale neobișnuite și inovatoare - și poate fi asortată pantalonilor sport. Motivele recurente ale colectiei sunt dungile, ce fac parte din traditia casei de moda.

Pentru Zi


Sacouri slim-fit la un singur rand, croite din materiale goblen cu tonuri si motive florale, in nuante de albastru deschis, somon si atent finisate in denim multicolor. Materiale techno-crepe si panze in culori intense de bleumarin sau khaki cu o tusa de ornamente tricotate si printuri Astrakhan pe revere, ilustreaza principala tema a colectiei de vara.


Bumbac in doua fete, culori inchise, linen in alabstru intens sau nisipiu reprezinta elementele variantelor mai putin pretentioase precum jachetele hanorac, bomber si paltoane.  

Aceste jachete sunt indraznet alaturate pantalonilor de trening ultra-light cu texturi de casmir, dar si camasilor crew-neck in culori pastelate, cu margini sau model intreg in dungi navy, negre, rosii, albastru deschis si galben.
Costumele pijama tesute in jacquard si model punctat creeaza un stil deosebit de elegant, dar lejer atunci cand sunt asortate tricourilor delicate in dungi bicolore.


In „streetwear” accentul va fi pus pe motivul carourilor si al imprimeurilor maxi florale pentru tricouri cu cromatici diverse: de la albastru, rosu, pana la verde camuflaj, ce vor fi completate de pantaloni scurți din denim.
Pentru un look extravagant, jachetele din piele intoarsa cu garnituri denim sau puloverele din casmir cu model geometric ofera numeroase tonalitati stilistice, toate asortate cu pantaloni sport.

Pentru Seară


Ansambluri vestimentare din jachete la un rand, doua randuri si tuxedo din materiale „stretch” pentru modele ultra-slim fit, pe negru, bleumarin si pentru prima data pe alb, ce vor fi asortate camasilor cu atasamente din dantela, tricotaje cu efect Intarsia sau cu simple modele plastron, vor rafina stilistic serile barbatului contemporan.

Accesoriile


Gențile mari din piele naturală sau rafie în carouri, papucii in motive florale goblen sau jacquard cu buline, pielea intoarsa si mocasinii denim vor aduce la viata look-urile colectiei. Motivul dungilor reapare pe curelele din jerseu sau din mici inele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod