Ruj transparent

Rujul transparent care face senzație pe internet! De ce îl vor toate femeile?

Un ruj cu o formulă specială se regăsește deja pe lista de dorințe a multor femei.
Este creat de brandul chinezesc de produse cosmetice Kailijumei, iar ceea ce i-a adus atât de multă popularitate este aspectul său neobișnuit, potrivit cosmopolitan.com.

Rujul Kailijumei este complet transparent, conține particule strălucitoare asemenea unor bucățele mărunte de aur și în interior este incapsulată o floare în miniatură. 

Popularitatea sa este în creștere în întreaga lume, iar senzația pe care a provocat-o pe Instagram i-a adus companiei producătoare vânzări uriașe, egalând în vânzări gama de rujuri lansată de Kylie Jenner, sora cea mică a lui Kim Kardashian.


Ruj transparent cu floare in interior


Rujul a fost asemănat cu trandafirul acoperit cu un clopot de sticlă din animația Disney "Frumoasa și Bestia".

Nu doar că arată senzațional, dar rujul produs de Kailijumei are și o proprietate fascinantă: la aplicarea pe buze devine roz, iar nuanța se schimbă în funcție de temperatura buzelor.
Cu cât buzele tale sunt mai calde, cu atât culoarea devine mai intensă.


Ruj din gel transparent

Rujul se vinde online, cu 30 de dolari, dar cererea este atât de mare încât stocurile au fost epuizate și poate fi achiziționat numai prin precomandă.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod