Alchymi - brand fashion inspirat din istoria legată de alchimie a Pragăi

Născut în atelierele creative pragheze, într-un oraș cu puternică istorie în alchimie, Alchymi își poartă numele ca simbol al legăturii puternice cu originea sa.

Praga este locul în care mixul de vechi-nou, de influențe și stiluri și-a lăsat amprenta asupra locuitorilor săi și asupra culturii. Cu această sursă de inspirație, Alchymi este o simbioză între sentimente, culori, influențe, texturi și idei creative.  
 
Sub viziunea sintetizată în „You are the secret ingredient”, Alchymi are în gând femeia în plin proces al descoperirii de sine, cu personalitate distinctă și puternică, o femeie ce își asumă fiecare alegere, chiar și vestimentară.

 

„Suntem interesați de femei care adoră ceea ce fac și cărora nu le este teamă să iasă din cotidian și din ceea ce alții consideră ca fiind normal”, spune Štěpánka Pivcová, creative brain Alchymi.

Descrisă prin stiluri diferite, texturi complexe și culori vibrante în mix cu nuanțe pastelate, inima colecțiilor Alchymi este chiar ingredientul său secret: purtătoarea însăși.  
 
Alchymi primăvară-vară 2016

Prima colecție Alchymi restilizeaza liniile clasice în piese vestimentare contemporane, în armonie cu tendințele actuale.
 
 
Coordonatele de stil și design ale primei colecții Alchymi sunt paleta cromatică alb/negru ca bază a unei ținute elegante, potențate de nuanțe electrice de albastru și roșu. Totul se armonizează prin texturi transparente, ușor strălucitoare sau dantelă. Imprimeurile geometrice au jucat și ele un rol de stilizare în designul fustelor și al rochiilor. 

„Croiala pieselor Alchymi este astfel gândită încât să se potrivească multiplelor tipuri de siluete feminine. Colecția conține numeroase piese cu talie înaltă, topuri supradimensionate și jachete cu cordon în talie” adaugă designerul ZOOT.

Pentru a completa și complimenta piesele vestimentare, Alchymi include și o colecție de accesorii realizate în exclusivitate de către designerul ceh Jablobijoux din Jablonce nad Nisou, oraș în nordul Boemiei.

 

Brandul Alchymi se găsește exclusiv pe ZOOT.ro - http://www.zoot.ro/brand/alchymi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod