Mirese nonconformiste cu Monica Darie

Nu a spus un "nu" categoric albului destinat rochiilor de mireasa din toate timpurile, dar a ales sa creeze in special pentru miresele nonconformiste.

Rochia de mireasa ce poarta semnatura Monicai Darie e cat se poate de originala, dar in acelasi timp iti aduce aminte de vremuri de mult trecute, cele ale crinolinei.

Pentru a pastra traditia, colectia de primavara-vara a Monicai Darie contine si rochii de mireasa albe. Dupa rochiile ample, cu trena si decolteuri adanci, urmeaza o rochie tot alba, insa dreapta, fusta ei fiind croita din franjuri unul langa altul.
Iar asortata cu un buchet de lalele albe, rochia nu a putut sa arate decat superb.

Cremul face trecerea de la rochiile albe la cele colorate. Insa rochia din tafta crem nu este una obisnuita: creatoarea s-a jucat cu ea si i-a franjurat toata partea de jos.

Rochia de un verde inchis, cu partea de sus croita dupa modelul unui corset, a fost asortata cu un buchet imens de flori naturale. Iar cea rosie, cu trandafiri aplicati, poate uimi pe toata lumea cand partea de jos este data la o parte si mireasa ramane in rochie scurta, la fel de rosie si sexi in acelasi timp.


Da clic pe poze pentru a vedea varianta marita.


articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod